Margherita de la Clejani, filmare interzisă minorilor! Bruneta a renunțat total la inhibiții

Margherita de la Clejani a reuști să devină protagonista unui scandal în lumea showzbizului după ce a făcut accident de mașină și polițiștii au descoperit că bruneta consumase substanțe interzise.

Margherita de la Clejani, filmare sexy pe Instagram

Margherita de la Clejani a ajuns pe prima pagină a publicațiilor după ce a provocat un accident rutier, din cauza consumului de substanțe psihoactive.

MARGHERITA DE LA CLEJANI, FILMARE SEXY PE INSTAGRAM

Urmează ca oamenii legii să facă o anchetă în acest sens și să descoperie în ce măsuri tânăra va fi nevoită să răspundă în fața legii pentru substanțele consumate.

CITEȘTE ȘI: Maimuța Margheritei de la Clejani, nou motiv de scandal! Bruneta s-a ales cu dosar penal

Din informațiile prezentate până acum se pare că ar fi vorba despre substanța codeină, ce se găsește în farmaciile din România.

Fata mea e TOP MODEL

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Totuși, până la eluciderea acestui aspect, Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal pentru modul violent în care s-a comportant de curând.

CITEȘTE ȘI: Interzis minorilor! Margherita, filmată când se dezlănțuie fără inhibiții într-un loc public | VIDEO

Chiar dacă problemele se cam țin scai de ea, Margheirta de la Clejani nu pare să fie foarte afectată, ci are grijă să își surprindă des fanii cu poze sau clipuri video sexy, în care își etalează frumusețea și corpul de invidiat.

Recent, aceasta a postat o filmare în care dansează extrem de provocator și, așa cum era de așteptat, clipul video a ajuns imediat viral pe internet, adunând mii de reacții!

Ultimele știri