Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Adela

Johnny Depp, mesaje scandaloase către asistentul său, plătit să-i aducă droguri: „Dispărutule, mai aduci pastile fericite?! Nu vreau să mai trăiesc în cușca asta”

Au ieșit la iveală detalii scandaloase pentru fanii celebrului actor Johnny Depp! Starul de la Hollywood este acuzat că ar fi avut un asistent personal, însărcinat cu furnizarea de droguri!

Johnny Depp a plătit un asistent ca să-i aducă droguri

Celebra publicație The Sun a fost dată în judecată de către Johnny Depp după ce ar fi publicat imagini și informații din care reiese faptul că Johnny Depp nu doar că este consumator de droguri periculoase, dar are și un asistent personal însărcinat să îi furnizeze substanțe interzise, oricând actorul dorește.

JOHNNY DEPP, METODĂ SPECIALĂ PENTRU A OBȚINE DROGURI

Printre dovezi se numără chiar și mesajele trimite de Johnny Depp către asistentul său, pe nume Nathan Holmes, în perioada februarie-martie 2015.

citește și: Actorul Johnny Depp, dezvăluire neașteptată despre Clejani! Margherita a făcut totul public

Din sms-uri se poate observa cât se poate de clar nu doar tonul agresiv al actorului, ci și frecvența consumului de droguri și faptul că ajunge la amenințări, totul pentru a obține substanțele interzise dorite.

Potrivit informațiilor, acest schimb de mesaje compromițător a avut loc în perioada în care celebrul actor Johnny Depp se afla pe platourile de filmare pentru producția „Pirații din Caraibe-Răzbunarea lui Salazar”.

Johnny Depp, mesaje scandaloase către asistentul său, plătit să-i aducă droguri: „Dispărutule, mai aduci pastile fericite?! Nu vreau să mai trăiesc în cușca asta”

Johnny Depp, protagonistul unui nou scandal

Scandalul dintre publicația The Sun și actorul Johnny Depp a început în urmă cu ceva ani, atunci când jurnaliștii l-au acuzat că și-a bătut soția de la vremea respectivă (Amber Heard).

citește și: "Să o înecăm înainte să o ardem!!"Mesaje scrise de Johnny Depp, despre fosta sa soție Amber Heard, citite în fața unei instanțe din Londra

Supărat, Depp i-a dat în judecată și în apărarea sa a spus că nu este violent și nici nu obișnuiește să consume droguri.

Totuși, dovezile prezentate de cei de la The Sun arată complet altceva și, pentru faptele sale, Johnny Depp riscă acum să aibă din nou probleme cu legea.

Johnny Depp, mesaje scandaloase către asistentul său, plătit să-i aducă droguri: „Dispărutule, mai aduci pastile fericite?! Nu vreau să mai trăiesc în cușca asta”

Mesajele trimite de Johnny Depp către asistentul său

Și Johnny Depp nu este la prima abatere de acest tip, căci este acuzat că ar fi dat mesaje în care plănuiește să îi facă rău soției de la vremea respectivă, Amber Heard.

citește și:

În luna noiembrie a anului 2013, actorul american Johnny Depp i-ar fi trimis un mesaj text actorului britanic Paul Bettany, în care ar fi scris „hai să o ardem pe Amber”. În aceeași zi, Depp i-ar fi trimis un alt mesaj lui Bettany în care ar fi adăugat „hai să o înecăm înainte să o ardem!!!”.

Mesajele au fost citite în timpul unei înfățișări în instanță la procesul lui Depp împotriva publicației britanice The Sun, după ce organizația de presă a publicat un articol în 2018 prin care susținea că Depp a agresat-o pe fosta sa soție Amber Heard. Foștii avocați ai lui Depp au trimis, din greșeală, o arhivă de 70.000 de mesaje către avocații cotidianului britanic.

Recomandari