Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

"Să o înecăm înainte să o ardem!!"Mesaje scrise de Johnny Depp, despre fosta sa soție Amber Heard, citite în fața unei instanțe din Londra

Mai multe SMS-uri scrise de actorul Johnny Depp ar fi conţinut ameninţări cu moartea faţă de fosta sa soţie Amber Heard. Mesajele au fost citite în faţa unei instanţe din Londra, anunţă The Guardian.

Amber Heard și Johnny Depp sunt într-un conflict continuu.

Metro

În luna noiembrie a anului 2013, actorul american Johnny Depp i-ar fi trimis un mesaj text actorului britanic Paul Bettany, în care ar fi scris „hai să o ardem pe Amber”. În aceeași zi, Depp i-ar fi trimis un alt mesaj lui Bettany în care ar fi adăugat „hai să o înecăm înainte să o ardem!!!”, potrivit Mediafax.

Mesajele au fost citite în timpul unei înfățișări în instanță la procesul lui Depp împotriva publicației britanice The Sun, după ce organizația de presă a publicat un articol în 2018 prin care susținea că Depp a agresat-o pe fosta sa soție Amber Heard. Foștii avocați ai lui Depp au trimis, din greșeală, o arhivă de 70.000 de mesaje către avocații cotidianului britanic.

„Voi renunța la băutură, dragul meu... am băut toată noaptea înainte să o iau pe Amber și să zburăm la Los Angeles, duminica trecută... a fost urât de tot, prietene... nu am mâncat zile întregi... prafuri... jumătate de sticlă de whiskey, o mie de pahare de Reb Bull și vodkă, pastile, două sticle de Champagne la bordul avionului și cu ce mă aleg???... o mahmureală cruntă și mulți nervi... m-am săturat...”, mai arată alte mesaje citite în fața judecătorilor.

Citește și: A fost dezvăluită o fotografie cu Johnny Depp pe patul de spital, probă în procesul intentat fostei soţii Amber Heard

SMS-urile au fost citite în timp ce avocații publicației The Sun încercau să argumenteze că Depp a fost violent față de Heard, acuzații pe care Depp le-a negat de mai multe ori. Avocatul lui Depp consideră că mesajele arată chiar contrarul.

Totodată, Depp a dat-o în judecată pe Heard în SUA, pentru calomnie, în urma unui articol scris de actriță pentru The Washington Post.

De la divorţul lor, în 2016, Johnny Depp, în vârstă de 56 de ani, şi Amber Heard, în vârstă de 33 de ani, sunt într-un conflict continuu.

În noiembrie 2018, Heard a declarat pentru The Washington Post că a fost victima violenţelor conjugale, fără a-l menţiona pe Depp, însă actorul s-a simţit vizat şi a dat-o în judecată pentru defăimare. El a cerut în instanţă daune în valoare de 50 de milioane de dolari, afirmând că s-a confruntat atât cu pierderi profesionale, cât şi financiare.

Printre altele, el a fost concediat din rolul căpitanului Jack Sparrow, personajul principal din seria de filme "Pirates of the Caribbean/ Piraţii din Caraibe".

În prezent, conflictul a luat o nouă turnură. Noua înregistrare datează din 2015 şi, după ce a fost făcută publică de cotidianul britanic, fanii actorului american şi-au exprimat indignarea.

"Nu mai ştiu ce mişcare am făcut cu mâna, dar te simţi bine. Nu te-am rănit. Nu ţi-am dat un pumn, ci o palmă", a spus actriţa în înregistrare.

"Nu îţi pot promite că nu voi mai fi "fizică". Dumnezeule, câteodată sunt atât de furioasă încât îmi pierd controlul", continuă actriţa.

Fanii lui Depp i-au luat apărarea pe reţelele de social media, iar pe reţeaua de micro-blogging Twitter a fost creat în sprijinul acestuia hashtag-ul "#JusticeForJohnnyDepp/Dreptate în numele lui Johnny Depp".

Recomandari