Căutare Live

Actrița care trebuia să joace rolul lui Rose în Titanic. Kate Winslet nu a fost prima alegere a regizorului

Kate Winslet a făcut un rol legendar alături de Leonardo DiCaprio în filmul Titanic. Însă ce nu știai este că actrița nu a fost prima alegere a regizorului. Personajul său urma să fie interpretat de actrița care formase deja un cuplu cu Leonardo DiCaprio pe platourile de filmare.

Kate Winslet nu a fost prima alegere pentru rolul din Titanic

profimediaimages.ro

Kate Winslet a fost la un pas să rateze rolul carierei. Regizorul James Cameron a preferat inițial o altă față pe care fanii să o țină minte. După multe selecții și decizii de ultim moment, Kate Winslet a fost aleasă să joace rolul lui Rose din Titanic. Rolul i-a venit mănușă, iar fanii au tot sperat ca celebrul cuplu din film să se iubească și în viața reală.

Kate Winslet (Rose) și Leonardo DiCaprio (Jack) în Titanic (1997)

Kate Winslet a fost la un pas să rateze rolul lui Rose din Titanic

profimediaimages.ro

James Cameron a avut-o inițial în vizor pe actrița Claire Danes pentru personajul Rose Dawson. Claire Danes formase deja un cuplu pe marile ecrane cu Leonardo DiCaprio. În 1996, cu un an înainte de lansarea filmului Titanic, Claire Danes și Leonardo DiCaprio apăreau împreună în ''Romeo și Julieta''.

Claire Danes și Leonardo DiCaprio în Romeo și Julieta (1996)

Claire Danes trebuia să joace rolul lui Rose în Titanic

profimediaimages.ro

Claire Danes trebuia să joace rolul lui Rose în Titanic

Într-un interviu cu Dax Shepard, Claire Danes a dezvăluit faptul că i se oferise oportunitatea de a apărea alături de Leonardo DiCaprio în două filme romantice consecutive. După ce a făcut furori cu rolul Julietei în 1996, actrița a fost desemnată anul următor să fie Rose, iubita lui Jack în capodopera ''Titanic''. Vedeta nu s-a simțit pregătită să joace din nou într-un film de dragoste și să își asume o expunere atât de mare în fața publicului.

''A fost un interes puternic, dar, sincer, tocmai filmasem această peliculă romantică cu Leo în Mexico City, exact unde ar fi trebuit să se filmeze și Titanic, și pur și simplu nu eram pregătită'', a spus Claire Danes, conform people.com.

Claire Danes îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă

Claire Danes trebuia să joace rolul lui Rose în Titanic

profimediaimages.ro

Claire a adăugat că ea și Leo aveau același manager la acea vreme și că le-a fost destul de greu să decidă dacă să accepte sau nu rolul unei producții atât de mari.

Claire Danes în Romeo și Julieta (1996)

Claire Danes trebuia să joace rolul lui Rose în Titanic

profimediaimages.ro

''Îmi amintesc, în acea perioadă eu și Leo aveam același manager și eram în biroul lui. Apoi eu am ieșit pe balcon, iar Leo s-a urcat în decapotabila lui roșie și a început să se învârtă în parcare. Mi-am dat seama că încearcă să cântărească lucrurile și să decidă dacă să accepte sau nu rolul. A venit apoi la mine și mi-a zis: O să fac asa! Am văzut că nu era sigur pe el, dar avea o atitudine de genul: O fac și pe asta!”'', a mărturisit actrița, potrivit aceleiași surse.

Cum au fost surprinși Dorian Popa și iubita lui Claudia Iosif (Babs) lângă bradul de Crăciun. Ținutele lor au atras toat... Cum arată mama lui Mario Fresh. Artistul a moștenit frumusețea celei care i-a dat viață...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x