Acuzațiile pe care i le aduce Prințul Harry tatălui său.Ce îi reproșează Prințului Charles la 24 ani de la moartea Prințesei Diana

Prințul Harry critică felul în care tatăl său, Prințul Charles l-a crescut pe acesta și pe fratele său, Prințul William, după moartea mamei lor, Prințesa Diana.

Prințul Harry critică felul în care tatăl său, Prințul Charles l-a crescut pe acesta și pe fratele său, Prințul William, după moartea mamei lor, Prințesa Diana.

profimedia

În urmă cu puțin timp, după interviul cu Oprah Winfrey care a stârnit controverse, Harry scoate acum la iveală noi secrete legate de copilăria lui destul de tulburată, din spusele sale. Ducele de Sussex îl acuză pe tatăl său de faptul că a moștenit de la aceste suferința și durerea, în mod genetic.

Tocmai pentru a scăpa din acest ciclu de tristețe și suferință, Prințul Harry a ales să se mute împreună cu soția sa, Meghan Markle, în California, pentru a se simți liberi și pentru a trăi în liniște.

Într-un interviu pentru podcastul lui Dax Shepard numit “Armchair Expert”, Ducele de Sussex a declarat că tatăl său îl trata în copilărie exact așa cum fusese și el tratat la rândul său pe când era mic.

Ce traume a dezvăluit Prințul Harry că are din copilărie

De asemenea, Prințul Harry a mai spus că Prințul Charles știa încă de când Harry avea 20 de ani că acesta vrea să părăsească familia regală “din cauza a ceea ce i-a făcut mamei”, a mai adăugat el.

“Este vorba de multă durere transmisă genetic și multă suferință care a fost transmisă mai departe”, a mai adăugat Prințul Harry.

“Prin urmare, noi ca părinți ar trebui să fim în stare să spunem: “Știi ce? Mie mi s-a întâmplat, dar o să mă asigur că nu o să ți se întâmple și ție””, a explicat Ducele de Sussex.

Citește și: Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana înainte să se stingă. Ce le-a spus primilor salvatori ajunși la locul accidentului

El a mai declarat că dorește să rupă această matriță și să nu se repete istoria în cazul fiului său Archie sau a fetiței care este pe drum. Faptul că el a fost tratat mereu ca un copil l-a făcut pe Prințul Harry să realizeze că tot așa a fost tratat și tatăl său la rândul lui de către Regina Elisabeta a II-a.

“Nu mi-am dat seama niciodată până când dintr-o dată am început să pun piesele cap la cap și să realizez “Ok, deci aici a fost el la școală, asta i s-a întâmplat, știu asta despre viața lui, știu de asemenea că este într-o relație strânsă cu părinții lui, deci asta înseamnă că el mă tratează în felul în care și el a fost tratat. Cum pot să schimb eu asta pentru copiii mei?””, a mai zis Prințul Harry.

Prințul Harry nu vrea să se repete istoria

Harry a mai declarat că viața lui la palat era “un amestec între “The Truman Shoe” și o grădină zoologică”. De asemenea, Prințul Harry a vorbit și despre faptul că era rebel în adolescență și îi plăcea să petreacă destul de mult. El a pus comportamentul său pe traumele din copilărie.

Citește și: De ce Prințul Harry nu i-a văzut pe copiii ducilor de Cambridge când a fost în Marea Britanie

De când s-au căsătorit, Prințul Harry a avut mereu sprijinul lui Meghan, care l-a asigurat că ea nu are nevoie de titlul de prințesă. Tot ea l-a încurajat să facă terapie, dat fiind faptul că avea furie reprimată din cauză că a fost obligat în mare parte din viața lui să respecte niște îndatoriri pe care nu și le dorea.

Harry a mărturisit că nu dorea să fie obligat de familia regală să îndeplineacă anumite sarcini, gândindu-se că acele obligații copleșitoare i-au adus sfârșitul mamei sale.

“Am văzut totul de dincolo de perdea, am văzut modelul de businee și am văzut cum merge toată chestia asta și nu vreau să fac parte din asta”, a mai adăugat Prințul Harry.

Ultimele știri