Căutare Live

De ce Prințul Harry nu i-a văzut pe copiii ducilor de Cambridge când a fost în Marea Britanie

Prințul Harry a călătorit recent în Marea Britanie pentru a participa la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip. Din cauza restricțiilor COVID-19, scurta vizită a Ducelui de Sussex nu a inclus mult timp alături de membrii familiei regale.

Din cauza restricțiilor COVID-19, scurta vizită a Ducelui de Sussex nu a inclus mult timp alături de membrii familiei regale

Getty Images

De fapt, potrivit US Weekly, acesta nu a apucat să-și vadă deloc nepoata și nepoții în timpul călătoriei. Prințesa Charlotte, Prinții George și Louise nu au participat la slujba funerară, la care au putut merge doar 30 de invitați.

”Harry nu a apucat să-i vadă. În afară de ziua înmormântării lui Philip și de întâlnirea privată cu Regina, el a fost izolat la Frogmore”, a declarat o sursă pentru publicația citată.

Citește și: Prima poză cu Meghan Markle la scurt timp după moartea Prințului Philip. Ce au observat jurnaliștii

Între lucrurile pe care nu a reușit să le facă din cauza carantinării și urgența de a reveni la soția însărcinată, călătoria Prințului Harry nu i-a permis să se apropie de familie. Pe 12 aprilie, la doar trei zile după moartea lui Philip, Harry a confirmat că se întoarce în Marea Britanie, unde a intrat imediat în carantină până la slujba de înmormântare din 17 aprilie.

Harry a călătorit singur spre UK deoarece Meghan, despre care se crede că e însărcinată în șapte luni, a fost sfătuită de medici să nu călătorească pentru înmormântare.

La scurt timp după slujbă, Ducele de Sussex ar fi zburat înapoi în California pentru a își revedea familia. Înainte de acest lucru, însă, acesta va trebui să stea izolat o perioadă.

Citește și: Unde a fost fotografiat Prințul Harry în ziua în care Regina Elisabeta a II-a împlinește 95 de ani. Are legătură cu Meghan Markle

Prinții Harry și William au discutat la înmormântarea Ducelui de Edinburgh

La înmormântarea Prințului Philip, William și Harry bifat prima apariție publică după ce fiul cel mic al Prințesei Diana a decis să părăsească Marea Britanie.

Dar, deși probabil amândoi și-ar fi dorit să stea unul lângă altul la înmormântarea bunicului lor, Prințul Philip, cei doi au fost separați de către Peter Phillips, fiul lui Anne.

S-a întâmplat în timp ce frații se îndreptau spre Capela Sf. George de la Castelul Windsor, locația unde soțul Reginei Elisabeta a II-a se va odihni pe veci.

Citește și: Ce și-au spus Prințul Harry și Prințul William în timpul funerariilor bunicului lor

În timpul slujbei, Prinții William și Harry au stat, de asemenea, unul în fața altuia. Ducele de Cambridge s-a așezat lângă vărul său, Peter, în timp ce Harry a ocupat locul de lângă Lordul Snowdon.

Palatul Buckingham nu a explicat de ce a ales ca cei doi frați să nu stea unul lângă altul, însă decizia îi aparține în întregime Reginei Elisabeta.

Cu toate că nu au putut merge unul lângă altul în cortegiul Prințului Philip, William și Harry s-au întors împreună la Palat.

Gigi Hadid a împlinit 26 de ani. Cum arăta celebrul model la doar câțiva anișori, când nici nu visa la cariea pe care o ... Margot Robbie a apelat la o schimbare de look. Cum arată acum blonda sexy din "The Wolf of Wall Street"...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x