Căutare Live

Adda, dezvăluire fără inhibiții despre soțul său! Ce a transmis artista fanilor săi: „Ne-am pierdut mințile”

Adda, fosta concurentă din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, a făcut o dezvăluire complet neașteptată despre soțul său, Cătălin Rizea.

Adda și Cătălin în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Adda și Cătălin au făcut senzație în sezonul 3 al emisiunii Asia Express, fiind unul dintre cele mai controversate cupluri.

ADDA, DEZVĂLUIRE NEAȘTEPTATĂ DESPRE SOȚUL SĂU, CĂTĂLIN RIZEA

Cântăreața face senzație de fiecare dată când pune fotografii cu ea pe Instagram și mulți o admiră pentru modul în care reușește să se împartă, între familie și carieră.

citește și: Cum arată Adda de la Asia Express în costum de baie! Imaginile ce au pus fanii pe jar

Chiar dacă au fost numeroase certuri și replici acide între cei doi, pe parcursul emisiunii Asia Express, Adda și Cătălin par că se iubesc la fel de tare indiferent de situație și poate că nu degeaba au primit porecla de „familia dinamită”.

Recent, Adda a postat pe pagina sa de Instagram o dezvăluire complet neașteptată și lipsită de orice fel de inhibițiii despre soțul său, Cătălin Rizea.

Mesajul face referire la piesa „Sâmbătă seara”, lansată recent de artistă și care are un superb mesaj de dragoste. Și, fiindcă artista își iubește mult partenerul de viață, aceasta a profitat de ocazie și i-a făcut acestuia cea mai frumoasă și inedită declarație de dragoste pe care au văzut-o fanii vreodată. Mesajul este surprinzător pentru unii fani, care o consideră pe artistă o fire rece și care se enervează rapid, dar iată că adevărul este altul și Adda are o latură sensibilă, dar și un munte de iubire pentru soțul său.

citește și: Video | Adda, replică DURĂ: Nu-s vreo mâțâită, miau, dacă unele-s prințese eu sunt "bau-bau"! Soțul ei este nedezlipit de tricoul "BalAdda" și își aprobă soția. "Mai bine sinceră decât o alta care minte-n draci"

„Eu îmi petrec sâmbătă seara cu Rizea Cătălin, că nah, dacă tot ne-am pierdut mințile și ne-am căsătorit, acum nu mai avem de-ales”, a fost mesajul amuzant și totodată emoționant al artistei.

Lipsită de inhibiții de orice fel, Adda se laudă adesea cu soțul său, care se bucură de multă apreciere mai ales din partea mamelor. Iubit probabil și de soacră deopotrivă, Cătălin Rizea a câștigat simpatia fanilor artistei pentru modul în care reușea mereu să o „dezamoseze” pe Adda, în momentele tensionate.

Citește și
felicitare de sfantul nicolae 2021 cu text de la multi ani pentru 6 decembrie 2021
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu sfantul nicolae, o femeie, lumanari si o biserica din romania
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Mai multe articole

ADDA PARTICIPĂ ÎN NOUL SEZON „TE CUNOSC DE UNDEVA”

Pentru Adda, scena Te cunosc de undeva! este o provocare cu totul nouã: “M-am gândit cã este o emisiune foarte tare, care te pune în dificultate şi te scoate din zona ta de confort şi, dacã am trecut prin “Asia Express” şi am supravieţuit, de ce sã nu accept şi aceastã provocare?! Şi aceastã emisiune mã va scoate din zona de confort şi fizic, şi psihic şi vocal, dar nu mi-e teamã. Pânã la urmã asta este frumuseţea emisiunii, sã accepţi provocãrile ruletei, dacã am face doar personaje care ne-ar ţine în zona de confort, care ar mai fi şmecheria, am fi toţi buni! Asta e şi ideea, sã ne distrãm, sã nu ne iasã din prima personajul, e foarte tare, totul e la superlativ aici!”.

Preferatul mamelor si bestia! ☺️ @rizea_catalin88

A post shared by ADDA (@addabaladda) on

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri