Adda, colind vechi ce îți dă fiori! Vocea artistei sună ireal și fanii au fost uimiți

Adda este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, aceasta având în prezent mai bine de șapte sute de mii de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram. Recent, aceasta artista s-a filmat cântând un colind vechi, iar imaginile au făcut senzație.

Adda i-a surprins pe fani cu un colind vechi

Adda a reușit să își surprindă fanii cu un clip video senzațional. Artista interpretează un colind vechi ce dă fiori. Vocea cântăreței sună uluitor și pune de minune în valoare imensul talent al Addei.

Îmbrăcată cu o rochie albă cu mâneci largi, soția lui Cătălin Rizea este o adevărată apariție și colindul vechi oferă un adevărat moment de magie.

Adda a lansat un colind vechi pe YouTube

Atât pe YouTube, cât și pe pagina oficială de Instagram, clipul video a adunat zeci de mii de vizualizări în doar câteva zile, semn că piesa are priză la public.

„Abia astept sa ne vedem de Craciun” s-a transformat in “Sper sa ne vedem de Craciun”! Stiu acest colind de la mama mea.Ea il stie de la mama ei si tot asa. Nu stiu cum se numeste. Nu l-am mai auzit in alte parti niciodata.

citește și: Finala „Te cunosc de undeva” 2020. ADDA, moment emoționant pe scenă, alături de Cătălin Rizea

L-am invatat cand eram mica si de atunci nu am uitat nici un cuvant! Acum il cant cu gandul la parintii mei si cu mult dor! ❤️ Gasiti video integral pe #Youtube!”, a scris Adda în dreptul clipului video în care apare cântând respectivul colind vechi.

Pe Adda am putut s-o vedem recent pe scena emisiunii „Te cunosc de undeva”. Un moment cu adevărat special a fost atunci când pe scenă și-a făcut apariția, în mod surprinzător, chiar Cătălin Rizea, soțul artistei. A urmat un moment emoționant în care toată lumea a înțeles cât de mult se iubesc și se potrivesc cei doi.

citește și: Cum arăta Cătălin Rizea de la Chefi la Cuțite pe vremea când juca rugby: „Acum 1100 și ceva de ani”

O surpriză similară i-a făcut și Adda lui Cătălin Rizea, atunci când a fost ziua de naștere a acestuia. Concurentul din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” se pregătea de o nouă confruntare culinară atunci când în bucătărie și-a făcut apariția Adda, cu un tort imens, personalizat.

De asemenea, pe Adda și pe Cătălin Rizea am putut să îi vedem formând o super echipă în sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”, atunci când cei doi au trecut peste zeci de misiuni dificile, demonstrând că nimic nu este prea greu pentru ei.

Atunci, mulți fani au criticat temperamentul impulsiv și vulcanic al Addei și au lăudat răbdarea ieșită din comun a lui Cătălin Rizea. Totuși, după ultimele apariții de la „Chefi la cuțite” și de la „Te cunosc de undeva” a celor doi, publicul s-a convins că cei doi se iubesc intens și tocmai felul lor antitetic conferă farmec relației.

Ultimele știri