Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Cum arăta Cătălin Rizea de la Chefi la Cuțite pe vremea când juca rugby: „Acum 1100 și ceva de ani”

Cătălin Rizea este cu siguranță surpriza competiței Chefi la Cuțite, sezonul 8. Soțul Addei a dovedit că este talentat în bucătărie și nu numai. Recent, Cătălin a distribuit pe rețelele sociale imagini de pe vremea când făcea parte dintr-o echipă de rugby.

Cum arăta Cătălin Rizea de la Chefi la Cuțite pe vremea când juca rugby

Cătălin Rizea și-a amintit de momentele în care făcea parte dintr-o echipă profesionistă de rugby: „Acum 1100 și ceva de ani. Îmi aduc aminte cu drag de acea perioadă și de colegii din echipă”, a scris Cătălin Rizea pe contul său de Instagram, postând și o fotografie cu el pe teren.

Cătălin Rizea, surpriza sezonului 8 Chefi la Cuțite

Cătălin Rizea i-a uimit pe chefii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, după ce s-a prezentat în audiții împreună cu soția lui, ca invitați speciali. Văzând cât de bine știe Cătălin să gătească, cei trei chefi l-au încurajat să meargă mai departe în competiție. Acum, Cătălin Rizea face parte din echipa „Carourilor”.

Soțul Addei, surpriză uriașă pentru jurații „Chefi la cuțite”, în bootcamp! Ce a făcut Cătălin Rizea

Cătălin este manager la casa de discuri „Baladda Records” și a devenit cunoscut de public odată cu particpiarea sa la Asia Express. De atunci, Rizea a devenit un personaj îndrăgit, mai ales datorită momentelor în care a adus zâmbete pu buzele telespectatorilor, împreună cu soția lui. Deși se certau extrem de des în cadrul emisiunii, Adda și Cătălin au recunoscut că așa decurge căsnicia lor, acesta fiind modul prin care își manifestă dragostea.

Citește și: Cătălin Rizea a cedat nervos la Chefi la cuțite: "Am aruncat zahărul ăla..."

Pe lângă talentul culinar și cel de artist manager, Cătălin Rizea a fost și sportiv. Perioada petrecută în cadrul echipei de rugby și-au spus cuvântul în ceea ce privește fizicul soțului Addei. Conformația sportivă l-a ajutat pe Cătălin în probele cu care a avut de-a face la Asia Express. Totuși, Cătălin consideră acum că Chefi la Cuțite este o competiție mai dificilă decât Asia Express: „Sorine, mi-ai zis tu ca Asia Express e pantaloni scurți pe lângă Chefi la cuțite...da’ nu te-am crezut”, i-a transmis Cătălin lui Bontea.

Video