Addison Rae a lansat o nouă modă fără să știe. Cum arată decolteul dublu care a făcut furori la Premiile MTV 2021

Frumoasa blondină Addison Rae a făcut furori la Hollywood, la decernarea Premiilor MTV 2021 cu o ținută care a lăsat totul la vedere.

Frumoasa blondină Addison Rae a făcut furori la Hollywood, la decernarea Premiilor MTV 2021 cu o ținută care a lăsat totul la vedere.

profimedia

Addison Rae, la Premiile MTV 2021, a lansat o nouă modă fără să știe, cu un decolteu dublu. Blondina a purtat o fustă lungă, neagră, o bustieră neagră în formă de bandă, care i-a acoperit doar parte din bust și un sacou negru.

În talie, Addison a ales o centură argintie, un accesoriu destul de scump de la un brand e renume, iar în picioare a avut o pereche de pantaloni negri.

Influencer-ul în vârstă de doar 20 de ani a atras privirile tuturor la decernarea Premiilor MTV 2021 cu ținuta ei. Look-ul ei ieșit din tipare a fost completat cu un machiaj bine conturat, cu ajutorul make-up artistei Mary Phillips. Pentru coafura cu bucle lejere, Addison a avut nevoie de ajutorul hairstilistului Jenny Cho.

Citește și: Premiile Oscar 2021. Cea mai bună ținută vs. cea mai slabă ținută de la decernarea premiilor

Addison Rae a fost nominalizată pentru trofeul Star Social la Premiile MTV 2021, iar ceilalți nominalizați la aceeași categorie au fost Charli D'Amelio, Jalaiah Harmon, Bretman Rock și Rickey Thompson.

După această apariție, Addison a ales o rochie înflorată, scurtă în față și cu trenă la spate, care i-a pus în valoare bustul generos. Frumoasa artistă a prezent și ea nominalizările pentru un alt trofeu, alături de Tanner Buchanan, oferind premiu pentru Cel mai bun sărut.

Despre debutul ei în actorie, în filmul “She's All That” în rolul lui Padgett Sawyer, Addison a mărturisit că seamănă foarte mult cu personajul ei. Filmul va avea premiera pe Netflix pe 27 august.

“Este atât de emoționant (…) A fost ușor pentru mine să lucrez cu colegii și să am o relație apropiată”, a mai spus Addison.

Citește și: Tom Cruise a decis să înapoieze cele trei Globuri de Aur câștigate care i-au încununat cariera. Care e motivul

La prezentarea premiului pe scena MTV 2021, Addison și colegul ei Tanner Buchanan, alături de care joacă în noul film, s-au sărutat pătimaș, iar Tanner a spus că au avut ocazia să exerseze asta de multe ori la filmări.

Addison și Tanner au oferit trofeul MTV lui Chase Stokes și Madelyn Cline, care s-au sărutat și ei la primirea premiului, în aplauzele publicului.

Cine e Addison Rae

Addison Rae este o cântăreață și dansatoare din America, devenită celebră după ce clipurile ei de pe TikTok au luat amploare în 2020, adunând astfel 79 de milioane de urmăritori.

Astfel, Addison a devenit a doua cea mai urmărită persoană pe TikTok după Charli D'Amelio. Datorită popularității sale, Addison a fost numită în august 2020 de către revista Forbes personalitatea care câștigă cei mai mulți bani din TikTok.

În martie 2021, Addison și-a lansat primul ei single "Obsessed". Succesul ei de pe Tik Tok a ajutat-o pe Addison să semneze contracte cu branduri importante precum Reebok, L'Oréal, Hollister și American Eagle, pentru numeroase campanii publicitare.

Ultimele știri