Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Adele, provocatoare într-un sutien minuscul după ce a slăbit 60 de kilograme. De ce au criticat-o internauții 

Adele, celebra cântăreață britanică în vârstă de 32 de ani, este de nerecunoscut după ce a slăbit 60 de kilograme, iar acum și-a surprins total prietenii virtuali. 

Adele, provocatoare într-un sutien minuscul după ce a slăbit 60 de kilograme. De ce au criticat-o internauții

Hepta.ro

Adele s-a fotografiat îmbrăcată într-un sutien minuscul ce are imprimat steagul Jamaicăi și purtând o coafură afro, iar apoi a postat imaginea pe contul personal de socializare, stârnind numeroase comentarii pe internet.

Cântăreaţa Adele, o nouă înfăţişare pe Instagram. Cum arată acum artista

Dacă unii dintre internauți au apreciat trupul perfect sculptat al artistei, alții au considerat gestul acesteia drept ofensator pentru cultura persoanelor de culoare.

Adele a vrut să marcheze un eveniment anulat din cauza pandemiei de coronavirus, Notting Hill Festival, prin care se celebrează cultura comunităților de culoare din Indiile de Vest (Caraibe), colonizate de britanici.

”Aș fi fost fericită să celeberez Notting Hill Carnival în Londra mea iubită”, a scris Adele lângă fotografia care a declanșat valul de opinii contradictorii, imaginea fiind făcută în curtea casei sale din Beverly Hills.

Adele, așa cum nu a mai apărut niciodată! În colanți și sutien după ce a slabit 60 de kg, artista arată uimitor

Notting Hill Carnival este un eveniment dedicat culturii caraibiene din Marea Britanie, derulat la Londra încă din 1966, iar acesta este primul an în care manifestarea nu mai are loc, din cauza pandemiei.

Recomandari