Adevărul despre divorțul dintre Anda Adam și șotul ei. Artista dă cărțile pe față despre căsnicia cu Sorin | VIDEO

După ce au apărut zvonuri că Anda Adam și Sorin Niculescu au ajuns la divorț, artista a decis să dea cărțile pe față și să facă lumină în această situație.

În ultima perioadă s-a vorbit mult pe seama unui divorț între Anda Adam și Sorin Niculescu, tatăl fetiței sale. S-a spus că au depus actele la notar, că au renunțat la a mai forma un cuplu și că mai locuiesc împreună doar de dragul copilului, dar iată care este adevărul spus chiar de artistă.

După ce au apărut zvonuri că Anda Adam și Sorin Niculescu au ajuns la divorț, artista a decis să dea cărțile pe față și să facă lumină în această situație. Speculațiile nu s-au oprit aici, ci s-a scris că cei doi deja au stabilit detalii legate de pensia alimentară a micuței Evelyn.

Anda Adam ia ochii tuturor bărbaților. Vedeta uimește prin bolidul de lux pe care îl deține. A scos 150.000 de euro din buzunar | FOTO

Contactată telefonic, Anda Adam a infirmat informațiile apărute recent în presă și a declarat că nu există niciun divorț și nu a depus actele la notar. Vedeta ne-a declarat că familia lor este bine și că se concentrează foarte mult pe carieră și pe creșterea fetiței sale.

Adevărul despre divorțul dintre Anda Adam și șotul ei. Artista dă cărțile pe față despre căsnicia cu Sorin | VIDEO

Anda Adam și șotul ei

"Nu divorțăm. Sunt niște aberații. Nu am depus actele. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat. Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară, doamne ferește. Nu este nimic adevărat. Noi suntem bine. Eu acum sunt cu Evelyn, vobesc cu mama care este în America. Am multă treabă cu proiectele mele, am grijă și de fetița mea", a declarat Anda Adam pentru Viva.

Într-adevăr cei doi nu s-au mai afișat atât de mult împreună în ultima perioadă, însă probabil preferă să fie discreți în ceea ce privește căsnicia lor. Anda Adam și Sorin Nicolescu au renunțat la verighete, nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, dar nici vorbă despre divorț.

Anda Adam, apariție provocatoare în noua sa piesă! Cine este artistul alături de care va lansa melodia! |Foto

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri