Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Anda Adam, apariție provocatoare în noua sa piesă! Cine este artistul alături de care va lansa melodia! |Foto

Anda Adam pregatește o nouă piesă.Cum s-a îmbrăcat vedeta în videoclip și cine este artistul celebru alături de care va scoate noua piesă.

Anda Adam este mereu prezentă pe rețelele de socializare, unde postează frecvent fotografii incendiare, în diverse ipostaze și ținute, spre bucuria fanilor care o urmăresc.

Atenție! Anda Adam a scos "artileria grea" din garderobă! Fotografiile vedetei dau palpitații celor slabi de inimă! |FOTO

Recent, artista a postat pe contul său de Instagram o fotografie și un mesaj prin care își anunța fanii, că le pregătește o melodie nouă.

Anda Adam, mai provocatoare ca niciodată! Cum a pozat vedeta cu corp de zeiță! Toți bărbații suspină când o privesc!! |FOTO

Focoasa blondă apare în fotografie alături de Boier Bibescu, acesta fiind un indiciu suficient pentru fanii artistei despre colaborarea dintre cei doi.

Anda Adam, probleme în căsnicie? Artista a sters toate pozele cu soțul ei, de pe Instagram

Așa cum deja ne-a obișnuit, Anda Adam, apare în fotografie îmbracată foarte sumar și este extrem de sexy și provocatoare, spre bucuria fanilor. Peste bustiera sexy, Anda Adam a îmbrăcat o pelerină verde, asortata cu barba vopsită în verde, a colegului ei de scenă.

Halucinant! Ce trebuie să facă românul Florin Marin, după moartea soțului lui englez! |Video

Recomandari