Căutare Live

Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Cum se înțeleg de fapt cele două

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost invitate în platoul emisiunii Xtra Night Show și au vorbit deschis despre relația pe care o au.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost invitate în platoul emisiunii Xtra Night Show

Instagram

Deși s-a scris mult despre cearta dintre cele două și destrămarea trupei Andre, acesta este un subiect care încă îi interesează pe oameni, iar artistele au adus din nou lămuriri în ceea ce privește relația dintre ele.Citește și: Andreea Bălan, îndrăzneață într-o pijama albă ca laptele. Presupusul iubit i-a spus că este "uimitoare"

Andreea Antonescu a fost cea care a spus că vârsta a fost de vină pentru ceea ce s-a întâmplat atunci între ele și că situația nu a fost manageriată corect: "Au fost momente care au existat din cauza stresului, din cauza numărului mare de concerte. Cu bune și cu rele, Andreea a făcut parte din familia mea și trebuia să rămână în familia mea, ăsta a fost și motivul pentru care am ales-o pe Andreea să îi fie nașă Siennei."

Andreea Bălan a declarat și ea că Andreea Antonescu a fost persoana care i-a fost mereu alături în cele mai grele perioade din viața sa:

"Acum suntem bine, suntem prietene. Atunci când ne-a fost greu, întotdeauna am fost alături una de cealaltă. Ea, în special, când mie mi-a fost rău, și am fost în spital și când am trecut prin perioade amoroase mai triste, ea a fost alături de mine cu toate sfaturile și tot sufletul. Când eram bine poate nu vorbeam, dar atunci când ne-a fost rău, chiar dacă nu vorbiserăm poate de trei luni, cinci luni, șase luni, a fost la telefon, sunt alături de tine, cu ce pot să te ajut, e foarte important."

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, relație bună de prietenie

După destrămarea trupei Andre, cele două membre au îmbrățișat cariere solo, fiecare se concentra pe proiectele sale, iar relația dintre ele a luat o pauză.

Andreea Antonescu a plecat peste hotare pentru a-și trăi visul american, iar o perioadă bună, cele două artiste nu și-au mai vorbit. Recent, cele două au reluat proiectul Andre și sunt mai fericit ca niciodată.

În trecut, într-un material video postat pe Youtube, Andreea Bălan a dezvăluit că tatăl Andreei Antonescu a fost cel care îi spunea constant că nu are voce și că nu știe să danseze, iar acest lucru a complexat-o pe moment, dar a transformat-o în cea mai bună dansatoare din showbiz.

Adina Alberts, infectată cu Covid-19. Ce simptome a avut renumitul medic estetician... Cum arată mama Vicăi Blochina. Fosta balerină îi moștenește trăsăturile femeii care i-a dat viață...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x