Adevărul despre sinuciderea lui Robin Williams. Cu ce probleme se confrunta în ultimele luni de viață: ”Era urmărit de un monstru invizibil!”

Au trecut aproape șase ani de zile de când actorul Robin Williams s-a sinucis, iar acum văduva lui, Susan Schneider Williams, a făcut dezvăluiri despre cel care i-a fost soț, în cadrul documentarului  "Robin’s Wish", lansat pe 1 septembrie.

Adevărul despre sinuciderea lui Robin Williams. Cu ce probleme se confrunta în ultimele luni de viață: ”Era urmărit de un monstru invizibil!”

Hepta.ro

Dacă inițial s-a spus că actorul ar fi fost împins să se sinucidă din cauza problemelor cu banii ori cu drogurile, adevărul este altul. Mai exact, actorul se confrunta cu o boală neurologică.

"Robin și cu mine știam că sunt probleme. Robin avea dreptate când îmi spunea: ‘Tot ce vreau e să-mi repornesc creierul’", a declarat ea pentru TODAY.

Adevărul despre sinuciderea lui Robin Williams. Cu ce probleme se confrunta în ultimele luni de viață: ”Era urmărit de un monstru invizibil!”

Văduva lui Robin Williams, dezvăluiri cumplite despre actor. Ce i-a spus, înainte de a-și pune capăt zilelor. „Am suferit un șoc când l-am auzit!”

"M-am simțit ușurată în momentul în care am văzut că are un nume. Robin și cu mine am trecut împreună prin această experiență, fiind urmăriți de un monstru invizibil. Am plecat de acolo cu un nume al bolii de care suferea și pe care Robin și cu mine am încercat să o descoperim", a mai spus ea dezvăluind că soțul ei a murit din cauza bolii Lewy, o formă de demență, o boală neurologică care ”poate duce la probleme mintale grave, dar și locomotorii și de comportament”, potrivit National Institute on Aging. Este, de asemenea, a doua cea mai comună formă de demență degenerativă, după Alzheimer, conform Lewy Body Dementia Association.

Un trailer SFÂȘIETOR al unui documentar despre viața regretatului Robin Williams a fost lansat. VIDEO

„Boala Lewy este devastatoare, este rapidă, progresivă”, a spus și doctorul Bruce Miller, director la Memory and Aging la University of California, San Francisco. „A fost cea mai devastatoare formă de boală Lewy pe care eu am văzut-o. Sunt uimit că Robin mai putea să meargă, să se miște”, a completat el.

Susan Schneider Williams, acum în vârstă de 56 de ani, s-a căsătorit cu Robin Williams în anul 2011.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri