Adina Buzatu s-a lăsat fotografiată în costum de baie. Cum arată și ce reacție au avut prietenii virtuali

Adina Buzatu și-a surprins prietenii din mediul online cu o fotografie din vacanță, însă costumul său de baie a atras toată atenția.

Adina Buzatu și-a surprins prietenii din mediul online cu o fotografie din vacanță

Instagram

Adina Buzatu este unul dintre cei mai cunoscuți stiliști vestimentari de la noi din tară. Aceasta a devenit rapid apreciată pentru talentul său și pentru faptul că a lansat primul magazin dedicat în exclusivitate bărbaților. De asemenea, stilista a lansat în 2009 primul parfum masculin românesc, care a avut un succes răsunător.

Stilista are o viață foarte activă și își dedică o mare parte a timpului familie, cât și business-ului său renumit. Aceasta preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor și luminile reflectoarelor, însă este o prezență foarte nelipsită de pe rețelele sociale, locul în care își ține prietenii virtuali la curent cu cele mai frumoase și speciale momente din viața, printre care se numără și o vacanță bine meritată.

Citește și: Prima reacție a Adinei Buzatu după ce a apărut la Chefi la cuțite împreună cu fiica sa: "Credeți-mă, este o muncă șocantă!"

Se pare că frumoasa blondină a decis să scape de rutina de acasă și a plecat într-o vacanță binemeritată, de care se bucură foarte mult, drept dovadă stau imaginile sale din mediul online. Destinația pe care a ales-o a fost superbul Dubai, unde s-a lăsat fotografiată în cele mai incendiare ipostaze de până acum.

Cum arată Adina Buzatu în costum de baie

De curând, Adina Buzatu le-a arătat celor 224 mii de urmăritori de pe Instagram cât de mult se distrază în vacanța pe care o aștepta de foarte mult timp, însă ținuta sa a atras rapid toate privirile internauților. Printre imaginile sale din Dubai se numără și cele în costum de baie, care fac furori și strâng o mulțime de arprecieri.

Deși nu lasă fotografiată în astfel de ipostaze foarte des, stilista a ales să își surprindă prietenii virtuali cu câteva imagini într-o ținută care i-a lăsat la vedere frumoasele forme ale corpului. De asemenea, costumul de baie i-a scos în evidență atuurile fizice, bustul generos, talia de viespe și picioarele subțiri.

Citește și: Adina Buzatu, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit: „E a treia oară în viața mea când gătesc ceva”

La cei 44 de ani un lucru este evident, Adina Buzatu se mândrește cu un corp de-a dreptul spectaculos, care pune pe jar publicul masculin. Aceasta a mai asortat și un pareo foarte colorat, care se potrivește de minune cu piesele sale vestimentare.

Imaginea nu a putut trece neobservată și a strâns mai bine de 4 mii de aprecieri și foarte multe comentarii pozitive, semn că stilista este îndrăgită și urmărită de foarte multe persoane.

Reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că este o femeie foarte frumoasă și i-au urat o vacanță plăcută.

"Elegantă și colorată, foarte frumoasă. Vacanță frumoasă, Adina!" sau "Foarte bine arăți, iar peisajul este fermecător.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transimtă complimente și laude pentru modul în care își menține formele de invidiat.

În prezent, Adina Buzatu se poate lăuda cu o carieră de succes, dar și cu o familie superbă. Sara, fiica sa, este o fată extrem de frumoasă, care a moștenit cele mai frumoase trăsături de la mama sa.

Ultimele știri