Căutare Live

Alessandra Stoicescu, fotografiată pe iaht, într-o ipostază sexy. Cum arată prezentatoarea, acoperită cu un caftan, la 45 de ani

Alessandra Stoicescu se află în vacață în Maldive și își încântă fanii cu fotografii realizate acolo.

Alessandra Stoicescu a publicat o fotografie din vacanță

Instagram

Prezentatoarea Observatorului a plecat în concediu, cu ocazia zilei sale de naștere. Alessandra Stoicescu a împlinit 45 de ani și a sărbătorit în Maldive alături de soțul și fiica ei. Recent, vedeta a postat pe Instagram o fotografie realizată pe iaht, care i-a încântat pe fani.

Alessandra a post o fotografie în care poartă o pălărie de paie, ochelari de soare și un caftan de plajă, care îi lasă picioarele la vedere. Astfel prezentatoarea demonstrează că la 45 de ani are un trup de invidiat.

Fanii i-au urat încă o dată „La mulți ani” îndrăgitei prezentatoare.

Citește și: Alessandra Stoicescu a împlinit 45 de ani. Ce surpriză i-a făcut soțul ei și cum și-a sărbătorit aniversarea în vacanță

Cariera de succes a Alessandrei Stoicescu

Cu o carieră de peste 25 de ani în mass-media, Alessandra Stoicescu este unul dintre cei mai experimentați, mai cunoscuți și mai apreciați jurnaliști din România.

Timp de 16 ani s-a aflat la pupitrul Observatorului, având în același timp și rolul de Corespondent Special în cazul celor mai importante evenimente externe din acea perioadă: atentatele teroriste din 11 septembrie de la New York, criza economică din 2008, alegerile prezidențiale din SUA, moartea lui Michael Jackson.

Începând cu anul 2010 a fost realizator și moderator Antena 3 pentru News Magazine, 100 de minute şi "Q&A".

Alessandra este recunoscută și pentru implicarea ei în zona socială. De 10 ani conduce Fundația Mereu Aproape, fundație ce vine în sprijinul copiilor cu grave probleme de sănătate.

În 2011 a înființat Intact Media Academy, școală de media ce își propune să contribuie la formarea viitoarelor generații de jurnaliși de televiziune, având ca bază de pornire experiența celor care fac această meserie în fiecare zi, unii de zeci de ani.

Citește și: Cum arată Alessandra Stoicescu într-o zi obișnuită, când nu intră pe mâinile stiliștilor. Imaginea în care nu poartă machiaj

Cu ce se ocupă Sergiu Constantinescu, soțul Alessandrei Stoicescu

Sergiu Constantinescu gestionează Intact Media Advisors, Intact Media Academy și este directorul Fundaţiei Mereu Aproape. Acesta a cunoscut-o pe soția sa chiar prin intermediul serviciului.

Deși Sergiu o cunoștea pe Alessandra de la televizor, s-a îndrăgostit de ea în 2011, când au început să lucreze împreună.

„Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soţia mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o ştiam de mulţi ani. Cred că ne-am şi întâlnit, pentru că eu am lucrat în Antenă, la Cluj”, povestea Sergiu Constantinescu anul trecut.

Puțini știu că Alessandra Stoicescu a luat la căsătorie numele de Constantinescu, și a rămas Stoicescu doar pentru public.

Citește și: Alessandra Stoicescu, aniversare în familie! Frumoasa prezentatoare a sărbătorit șapte ani de mariaj! Ce mesaj emoționant a postat pe conturile sale de socializare!

Jurnalista de la Observator a vorbit în repetate rânduri despre soțul ei care este o sursă de echilibru în familie, dar și o persoană care o completează în proiectele în care este implicată.

Ardeleanul cu plete, pasionat de motociclete, este, în ciuda aspectului, o persoană cu picioarele pe pământ, potrivit soției acestuia.

Răspunsul Loredanei Groza la întrebarea lui Mihai Bendeac: "Vrei să fii soția mea?" Care a fost reacția actoru... Fetița Cristinei Șișcanu a împlinit 4 ani. Ce mesaj i-a transmit și cum s-au fotografiat împreună...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x