Alessia, fiica lui Ilie Năstase și a Amaliei Năstase, a terminat liceul. Mesajul emoționant al mamei, la festivitatea de absolvire

Alessia, fiica cea mare a lui Ilie Năstase și a Amaliei, a terminat liceul, iar mama ei a postat pe Instagram și pe Facebook, bucuroasă, fotografii cu ea din ziua balului și de la festivitatea de absolvire a liceului.

Ilie Năstase și fiica lui, micuța Alessia, în 2003

Hepta

Alessia Năstase, fiica cea mare lui Ilie Năstase și a Amaliei, a absolvit liceul, iar mama a descris seara balului Alessiei ca fiind "seara pe care o aștepta de 12 ani". Amalia Năstase a împărtășit cu prietenii de pe Instagram și de pe Facebook mai multe fotografii cu ea și fiica ei din ziua balului. Sunt amândouă zâmbitoare și se țin în brațe una pe cealaltă, înconjurate de baloane.

Citește și: Alessia, fiica cea mare a lui Ilie Năstase, tatuaj original pentru tatăl său. Cu ce se ocupă în prezent tânăra de 18 ani

Alessia a purtat în ziua balului o ținută elegantă și foarte simplă. O rochie cu bretele, monocromă, neagră, până la genunchi, iar în picioare a avut pantofi cu toc, negri. Coafura a fost și ea simplă, în valuri, iar machiajul discret al tinerei a scos în evidență trăsăturile frumoase ale Alessiei. Foarte multe mesaje de felicitare au apărut, după ce Amalia Năstase a postat fotografiile din ziua balului: "Să fiți sănătoase și să vă bucurați de minunile astea în fiecare zi! Alessia, ești superbă! Mă bucur că ai reușit să te bucuri de momentul ăsta fără restricții!".

Amalia Năstase a postat poze și de la ceremonia de absolvire a Alessiei. La fel ca ceilalți colegi, tânăra de 18 ani a fost îmbrăcată în robă și a avut pe cap o tocă. La descrierea fotografiei de pe Instagram, Amalia Năstase a scris: "Te iubim enorm @alessianastase ❤️❤️❤️ Suntem cei mai fericiți în această zi".

Amalia Năstase a postat și pe Facebook fotografii, iar mesajul ei a fost și mai emoționant. "Am plâns de fericire astăzi pentru iubita mea, Alessia Năstase. Suntem enorm de mândri de tine pentru că ai reușit să arăți o mică parte din sufletul tău frumos și ai impresionat pe toată lumea arătând că un suflet timid de adolescent poate să aibă o forță extraordinară atunci când se exprimă prin artă. Aș vrea să te vezi prin ochii noștri, cei care te iubim, și să vezi ce putere ai și cât de frumoasă ești. Îți mulțumeste mama pentru tot ce ești".

Alessia Năstase a absolvit acum liceul privat "Mark Twain International School” din București. Balul de absolvire s-a ținut la un club din Herăstrău, scrie Libertatea. În prezent, Alessia Năstase este pasionată de artă. "De când eram mică am început să fac cursuri cu un profesor de vreo două-trei ori pe săptămână. Atunci am început să experimentez destul de mult cât să-mi dau seama că-mi place”, spunea ea într-un interviu pentru life.ro.

Citește și: Amalia Năstase, într-o formă de zile mari, după ce s-a luptat cu kilogramele în plus

Amalia Năstase a divorțat de celebrul tenismen Ilie Năstase în 2010. Cei doi au împreună două fiice, pe Alessia și pe Emma.

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri