Alexandra Stan, decolteul care a pus pe jar imaginația fanilor. A vrut să semene cu Margareta Pâslaru, dar a arătat așa

Alexandra Stan, una dintre cele mai apreciate artiste din România, având o voce deosebită și un talent musical înnăscut. De aceasta data, frumoasa blondină i-a surprins pe fani cu look-ul ei.

Alexandra Stan, una dintre cele mai apreciate artiste din România, având o voce deosebită și un talent musical înnăscut.

Instagram

Alexandra Stan a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram o fotografie în care are un look inedit, unul pe care urmăritorii ei nu l-au mai văzut până acum.

Artista i-a obișnuit deja pe fanii ei cu faptul că e dezinvoltă și se fotografiază adesea în ipostaze incendiare, mândrindu-se cu corpul ei suplu.

Look-ul de Margareta Pâslaru modernă

Nu e prima oară când blondina încinge atmosfera pe Instagram, purtând o rochie un decolteu abisal. Fanii nu s-au putut abține și au înroșit butonul de like.

Deși inițial Alexandra își dorea ca look-ul ei să fie asemănat cu cel al celebrei Margareta Pâslaru, se pare că este mai mult o Margareta Pâslaru modernă, având în vedere felul în care ți-a lăsat bustul aproape în totalitate dezgolit.

Cu părul coafat exact ca al Margaretei Pâslaru și un machiaj identic cu al artistei, Alexandra a făcut furori pe Instagram.

Citește și: Ce legătură există între Andra Mihail de la Chefi la cuțite și Alexandra Stan. Imaginile incendiare în care apar împreună

Se pare că ținuta sa sexi a lăsat la vedere cele mai frumoase părți ale corpului și i-a scos în evidență atuurile fizice, în special bustul generos. Urmăritorii săi nu s-au putut abține nici de la comentarii. Aceștia au apreciat frumusețea ei, spunându-I că e divină, frumoasă și îndrăzneață.

Dezvăluirile curajoase despre viața personală

Alexandra Stan a făcut cele mai picante dezvăluiri despre sexualitatea sa în cadrul unei emisiuni televizate. Aceasta a vorbit despre viața amoroasă și experiențele de viața cu partenerii săi.

La întrebarea dacă este bisexuală, artista a răspuns fără ezitări.

„Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Nu aș putea să spun că în momentul de față sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi. Eu iubesc și bărbații și femeile.

Citește și: Într-un top transparent și pantaloni ultra scurți. Cum a apărut Alexandra Stan într-un concert live

Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni. Adică nu țin să fac sex deloc.", a mărturisit Alexandra, conform Unica.

Ultimele știri