Alexandra Stan, ipostază incendiară în costum de baie. Imaginea a pus pe jar publicul masculin: "Am rămas fără cuvinte"

Alexandra Stan a încins atmosfera de pe Instagram cu o ipostază incendiară în costum de baie, care nu a putut să treacă neobservată de internauți.

Alexandra Stan a încins atmosfera de pe Instagram cu o ipostază incendiară în costum de baie

Instagram

Alexandra Stan se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară. Vedeta face furori cu aparițiile ei extrem de incendiare și cu piesele vestimentare la care apelează.

De asemenea, artista nu ezită să își afișeze formele apetisante de câte ori are ocazia pe rețelele sociale, locul unde își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante și speciale momente din viața ei.

Focoasa blondină și-a obișnuit cei 535 mii de urmăritori cu shooting-urile sale fierbinți, însă de data aceasta a dus totul la un alt nivel și s-a fotografiat într-un costum de baie extrem de ispititor, care a pus pe jar publicul masculin.

Cum arată Alexandra Stan în costum de baie

De curând, Alexandra Stan și-a încântat fanii cu o priveliște spectaculoasă asupra formelor sale apetisante. Artista a întors toate privirile și a strând o mulțime de reacții pozitive din partea prietenilor săi.

Citește și: Într-un top transparent și pantaloni ultra scurți. Cum a apărut Alexandra Stan într-un concert live

Se pare că ținuta sa sexi a lăsat la vedere cele mai frumoase părți ale corpului și i-a scos în evidență atuurile fizice, în special bustul generos, talia de invidiat și picioarele subțiri.

Mai mult decât atât, Alexandra Stan a asortat costumul de baie negru cu o pereche de ochelari de soare și câteva bijuterii, care se potrivesc de minune cu piesa ei vestimentară.

Postarea a strâns mai bine de 26 mii de like-uri și o mulțime de comentarii. Prietenii virtuali au ținut neapărat să o laude pentru formele sale perfecte și pentru frumoasele trăsături ale feței.

Citește și: Alexandra Stan și-a deschis sufletul în fața fanilor. Despre ce experiență neplăcută a povestit vedeta

"Ești atât de frumoasă și sexi. Îmi e dor de pozele tale fierbinți" sau "Am rămas fără cuvinte, ești superbă! Te pup", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din medul online, care și-au dorit să îi transmită compliemnte pentru modul în care își menține aspectul fizic.

Ce a dezvăluit Alexandra Stan despre sexualitatea sa

Alexandra Stan a făcut cele mai picante dezvăluiri despre sexualitatea sa în cadrul unei emisiuni televizate. Aceasta a vorbit despre viața amoroasă și experiențele de viața cu partenerii săi.

La întrebarea dacă este bisexuală, artista a răspuns fără ezitări.

„Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Nu aș putea să spun că în momentul de față sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi. Eu iubesc și bărbații și femeile.

Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni. Adică nu țin să fac sex deloc.", a mărturisit Alexandra, conform Unica.

Ultimele știri