Ce legătură există între Andra Mihail de la Chefi la cuțite și Alexandra Stan. Imaginile incendiare în care apar împreună

Andra Mihail a fost concurentă în sezonul cu numărul 9 de la Chefi la cuțite. Cu tpții știu că are talent în bucătărie, însă nu mulți cunoșteau un detaliu important din viața ei.

Andra Mihail a dezvăluit că este prietenă din copilărie cu Alexandra Stan

gettyimages.com & Antena 1

Andra Mihail a dezvăluit faptul că ea și Alexandra Stan sunt prietene din copilărie și chiar au avut o trupă îmrepună, care se numea „Barbie”. Andra Mihail a fost concurentă în sezonul 9 Chefi la cuțite, fiind aleasă să facă parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Andra Mihail și Alexandra Stan sunt amândouă din Constanța. Se cunosc de când se știu, au copilărit împreună și au tot felul de amintiri. Concurenta lui Cătălin Scărlătescu, invitată la Xtra Night Show, a făcut dezvăluiri despre relația sa de prietenie cu artista, aducând chiar și câteva fotografii realizate împreună. În fotografiile care pot fi urmărite în videoclipul de mai sus Andra Mihail și Alexandra Stan apar împreună pe plajă, în costume de baie: „Amândouă suntem de la mare, cum să nu avem costume de baie. E foarte frumoasă fotografia. E făcută chiar în Constanța”, a descris Andra Mihail imaginile care rulau pe ecran, în timp ce ea făcea dezvăluiri despre povestea care o leagă de Alexandra Stan.

Alexandra Stan și Andra Mihail au avut o formație în copilărie: „Se numea Barbie”

Având în vedere că se cunosc din copilărie, cele două au foarte multe povești pe care le-au construit împreună. Una dintre amintirile de care concurenta de la Chefi la cuțite își amintește cu cel mai mult drag este că a cântat împreună cu Alexandra Stan, în copilărie.

Cele două au avut chiar și o trupă care se numea Barbie și țineau spectacole în curte.

„Am cântat, am avut formație. Barbie. Am avut formație când eram mici. Noi ne-am născut pe aceeași stradă și suntem prietene de 27 de ani. Toate prostiile le făceam împreună. Printrre care n-am făcut și formație.Se nmea Barbie, țineam concerte la mine în curte. Tăiam bilete dar nu mai țin minte cât era prețul biletului. Din banii pe car eîi strângeam cumpăram pâine cu parizer, cu salam, și le dădeam ca snack la concert. Ăla a fost maximul de carieră al meu”, a povestit Andra Mihail la Antena Stars.

„Nu cred că știe nimeni de trupa noastră, am dezvăluit eu în premieră”, a continuat tânăra.

Andra Mihail a povestit că în timp ce prietena ei și-a construit o carieră de excepție în muzică ea a luat-o acum pe drumul bucătăriei, gătitul fiind cea mai mare pasiune a sa. Concurenta de la Chefi la cuțite a precizat că și Alexandra Stan este pricepută în bucătărie, însă ea nu-și dorește să facă o profesie din asta.

Andra Mihail a părăsit Chefi la cuțite după battle-ul 12

Andra Mihail a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 9 Chefi la cuțite și a părăsit competiția cu fruntea sus și și-a ținut lacrimile în frâu, pentru că a considerat că nu are motive de plâns, avâd în vedere că a rezistat timp de 12 battle-uri.

„Eu nu sunt supărată. Suntem în battle-ul 12, despre ce vorbim? Nu mi-aș fi închipuit niciodată că o să pot să ajung până aici”, a declarat concurenta.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Rezultatul după battle a nedumerit echipele. Cine a câștigat

Totuși, Andra Mihail a mărturisit că a fost emoționată de tristețea de care au dat dovadă colegii cu care a legat prietenii.

„Sunt foarte triști. Sunt mai triști decât mine. Dacă ar fi să plâng, plâng pentru ei, că sunt atât de triști”, a spus Andra Mihail.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Sorin Bontea s-a enervat la culme când a văzut farfuria echipei sale. Ce a urmat

Ultimele știri