Un corset sexy și o pereche de colanți holografici. Alexandra Stan a postat prima fotografie incendiară din 2021

În prima zi a anului, Alexandra Stan și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu o fotografie într-o ținută sexy, cu atitudine de divă.

Un corset sexy și o pereche de colanți holografici. Alexandra Stan a postat prima fotografie incendiară din 2021

antena 1

Alexandra Stan i-a fascinat pe urmăritorii săi de pe Instagram cu o poză incendiară încă din prima zi a lui 2021.

Frumoasa artistă a începutul anul în forță, cu o siluetă de invidiat și o atitudine de divă, fiind încrezătoare și de-a dreptul cuceritoare.

În noua fotografie postată pe contul său de Instagram unde are 491.000 de urmăritori, cântăreața poartă o pereche de colanți holografici care îi scot în evidență formele amețitoare și un corset care îi subliniază bustul.

La descrierea fotografiei, Alexandra a ales să pună :

“Bite my a** 2020! Welcome #2021
Ready for the biggest adventure of my life in #DomenicanRepublic woop woop 🙌🏼
Cu alte cuvinte: Savetz un an! 👊🏼😌”

A învățat multe din despărțirea de iubitul ei

Chiar dacă 2020 a fost un an greu pentru frumoasa cântăreață, plin de aventuri, dar și de provocări, ea nu se lasă bătută.

Alexandra Stan și iubitul său, Bogdan Drăghici, s-au despărțit în noiembrie după câteva luni de relație. Cântăreața sexy și mereu lipsită de inhibiții a ales să fie sinceră și să explice chiar și fanilor săi pe pagina de Instagram motivul despărțirii lor.

Pe atunci, artista a scris un mesaj lung pe Instagram în care își explică alegerea, alintându-l pe fostul ei iubit Riki: “Recent am trecut printr-o experiență care m-a făcut să îmi dau seama cum sunt oamenii de fapt. (..) Chiar dacă experiența nu e una plăcută și e chiar traumatizantă, mă bucur că s-a întâmplat pentru că astfel am ajuns la concluzia că trec printr-o perioadă de dezintoxicare sufletească, o perioadă a vieții mele care probabil a început în urmă cu 13 ani.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Chiar dacă poate sună clișeic, planetele și Universul lucrează împreună pentru ca fiecare dintre noi să ajungem la destinație, indiferent care va fi aceea. Deși sunt o persoană căreia îi place mult să analizeze, am tendința să mă atașez de unii oameni, de locuri, mirosuri și sentimente. La urma urmei sunt om.

Prin urma, ultima mea relație cu acest bărbat, chiar dacă a fost una liberă și deschisă, sfârșitul ei m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a-mi proiecta în minte un viitor și niște vise și am rămas agățată de aceste așteptări. (…)

Nu e doar asta. El crede că ceea ce eu am trăit a fost doar în imaginația mea, iar el încerca să îmi explice că greșeam și că totul va fi bine.”

Alexandra a mărturisit în mesajul său că știe că tot ceea ce i se întâmplă are un scop și credința ei în Dumnezeu o ajută să fie puternică. Artista a mai mărturisit că ea se simtă împăcată, deși e tristă și se simte rănită din cauza evenimentelor petrecute în grupul de prieteni al iubitului ei.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri