Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Alexandra Stan, testată a doua oară pentru coronavirus. Ce mesaj a transmis vedeta

Alexandra Stan a anunțat că a fost testată pentru coronavirus. Postarea vedetei a creat îngrijorare în rândul fanilor.

Alexandra Stan

Instagram

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate și urmărite artiste de la noi din țară. Vedeta a fost mereu deschisă în fața fanilor și le-a împărtășit acestora, de fiecare dată, tot ce apărea nou în viața ei.

Alexandra Stan, complet goală la plajă! Artista face furori, pe internet, în costumația Evei | Video

Nu de puține ori, artista și-a împărtășit bucuriile și momentele mai puțin plăcute cu fanii săi. Ba chiar, de tot atâtea ori, i-a pus pe jar cu fotografiile sale extrem de provocatoare.

Alexandra Stan a postat pe InstaStory, un mesaj care i-a îngrijorat pe admiratorii ei. Artista le-a devăluit faptul ca a fost testată a doua oară pentru coronavirus.

Celebra artistă a mărturisit că a fost testată, din nou, pentru coronavirus, semn că nu este pentru prima dată când se îngrijorează pentru sănătatea sa.

Alexandra Stan a fost testată din nou, pentru coronavirus

Artista a explicat că în ultima perioada a avut o viață socială foarte activă, intrând în contact cu multe persoane, iar asta a făcut-o să recurgă la test, pentru a se asigura ca nu este infectată.

Au trecut de 60 de ani, dar au un corp de invidiat. Care este secretul starurilor de la Hollywood | Video

”Am fost testată din nou pentru coronavirus, pentru că am filmat două clipuri și o mulțime de promo-uri, am participat la o mulțime de petreceri, iar săptămâna viitoare voi filma și mai mult și trebuie să fiu sigură”, a spus Alexandra Stan pe pagina sa de Instagram.

Recomandari