Alexandra Stan, testată a doua oară pentru coronavirus. Ce mesaj a transmis vedeta

Alexandra Stan a anunțat că a fost testată pentru coronavirus. Postarea vedetei a creat îngrijorare în rândul fanilor.

Alexandra Stan

Instagram

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate și urmărite artiste de la noi din țară. Vedeta a fost mereu deschisă în fața fanilor și le-a împărtășit acestora, de fiecare dată, tot ce apărea nou în viața ei.

Alexandra Stan, complet goală la plajă! Artista face furori, pe internet, în costumația Evei | Video

Nu de puține ori, artista și-a împărtășit bucuriile și momentele mai puțin plăcute cu fanii săi. Ba chiar, de tot atâtea ori, i-a pus pe jar cu fotografiile sale extrem de provocatoare.

Alexandra Stan a postat pe InstaStory, un mesaj care i-a îngrijorat pe admiratorii ei. Artista le-a devăluit faptul ca a fost testată a doua oară pentru coronavirus.

Celebra artistă a mărturisit că a fost testată, din nou, pentru coronavirus, semn că nu este pentru prima dată când se îngrijorează pentru sănătatea sa.

Alexandra Stan a fost testată din nou, pentru coronavirus

Artista a explicat că în ultima perioada a avut o viață socială foarte activă, intrând în contact cu multe persoane, iar asta a făcut-o să recurgă la test, pentru a se asigura ca nu este infectată.

Au trecut de 60 de ani, dar au un corp de invidiat. Care este secretul starurilor de la Hollywood | Video

”Am fost testată din nou pentru coronavirus, pentru că am filmat două clipuri și o mulțime de promo-uri, am participat la o mulțime de petreceri, iar săptămâna viitoare voi filma și mai mult și trebuie să fiu sigură”, a spus Alexandra Stan pe pagina sa de Instagram.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri