Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Alexandra Stan, complet goală la plajă! Artista face furori, pe internet, în costumația Evei | Video

Alexandra Stan s-a filmat complet goală pe internet. Artista face furori pe internet, în costumația Evei.

Alexandra Stan, complet goală la plajă! Artista face furori, pe internet, în costumația Evei

Frumoasa artistă Alexandra Stan este consțientă de calitățile ei fizice, așa că nu ezită să se afișeze în ipostaze extrem de provocatoare, pe internet, spre deliciul fanilor ei.

Alexandra Stan, testată pentru coronavirus! Cum se simte acum vedeta!

Vedeta este foarte activa pe rețelele de socializare, unde ține legătura cu admiratorii ei, care sunt prezenți în număr foarte mare pe contul de socializare al artistei.

Așa că, generoasă, din fire, Alexandra împărtășește din când în când cu aceștia imagini provocatoare și sexy, care îi pun pe fanii vedetei pe jar.

Alexandra Stan, complet goală la plajă! Artista face furori, pe internet, în costumația Evei | Video

Alexandra Stan este una dintre cele mai controversate artiste din România și aparițiile sale extrem de sexy fac senzație în mediul online.

Recent, artista s-a afișat complet goală, lăsând la vedere picioarele și bustul, acoperit doar cu mâna. Blondina se afla pe plajă.

Alexandra Stan, goală pe internet

Filmulețul a încins imaginația bărbaților care o urmăresc pe rețelele de socializare, în timp ce Alexandra le-a o ferit un adevărat spectacol virtual, parcă provocându-i pe aceștia, la gânduri păcătoase.

💖

O postare distribuită de Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) pe

Nu mai este de mult o surpriză faptul că artista cu milioane de fani din România are un trup de zeiță, cu care se mândrește de fiecare dată când are ocazia. A fost o adevărată încântare mai ales pentru publicul masculin, care i-a putut admira din plin formele sexy, dar și mișcările de dans extrem de senzuale.

Cum arată iubita lui Liviu Vârciu fără pic de machiaj! Tânăra mămică are o frumusețe naturală desăvârșită |Foto

Alexandra Stan, complet goală la plajă! Artista face furori, pe internet, în costumația Evei | Video

Postarea de pe Instagram a adunat zeci de mii de vizualizări și numeroase reacții pozitive din partea admiratorilor, iar unii dintre internauți o întrebau dacă se află pe o plajă de nudiști.

Recomandari