Alice Evans a aflat de pe internet că soțul Ioan Gruffudd a depus actele pentru divorț. Reacția ei i-a surprins pe jurnaliști

Alice Evans și Ioan Grufudd au format un cuplu solid aproape două decenii, iar despărțirea lor a venit ca o lovitură pentru fanii celor doi.

Alice Evans și Ioan Gruffudd au format un cuplu solid aproape două decenii

Getty Images

Vestea era dată chiar de Alice Evans, într-o postare pe Twitter, în care susținea că este foarte afectată de hotărârea partenerului de a părăsi căminul.

Ea nota că Ioan a spus că ”nu o mai iubește” și că le-a părăsit pe Ella și Elsie, care se simt ”foarte triste”.

„Veste tristă. Iubitul meu soț/ suflet pereche de 20 de ani, Ioan Gruffudd, a anunțat că își va părăsi familia, începând de săptămâna viitoare. Eu și fetele noastre suntem foarte confuze și triste. Nu ni s-a dat niciun motiv, cu excepția faptului că „nu mă mai iubește”. Îmi pare atât de rău.”, scria în postarea inițială.

Citește și: Ce mai face și cum arată azi fiica lui Rowan Atkinson. La ce schimbare de look a apelat Lily

La scurt timp, mesajul ei a dispărut. Se pare, spune Alice, că vinovatul este soțul ei, cel care a șters-o.

”Bună. Nu am șters tweet-ul de acum câteva ore despre plecarea lui. El a făcut-o. De pe contul meu...Și da, când sunt supărată și torturată mental, îmi voi spăla hainele în public.””, a precizat femeia.

”De ce? Mi-am pierdut mințile”, a punctat ea când un utilizat a întrebat-o de ce alege să procedeze așa. Și această postare a fost ștersă la scurt timp.

Ioan Gruffudd a depus actele de divorț fără știrea soției Alice Evans

Părea că lucrurile s-au liniștit, însă Alice Evans a ieșit, din nou, în spațiul public pentru a face acuzații la adresa soțului. Conform The Sun, Ioan Gruffudd a depus actele de divorț la Los Angeles Superior Court pentru a pune capăt formal căsătoriei lor de 13 ani.

A făcut-o fără știrea lui Alice, care susține că habar nu avea că procedura a fost demarată. ”Oh, ok. Vă mulțumesc că mi-ați spus”, le-a declarat ea jurnaliștilor de la publicația menționată anterior.

Citește și: Nina Agdal, imagine incendiară într-un bikini minuscul. Cum arată acum fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio

Reacția ei a fost s-a viralizat rapid și a mai aruncat o scânteie ce pare să reaprindă conflictul mocnit.

Care este povestea de dragoste dintre Ioan Gruffudd și Alice Evans

Ioan Gruffud și Alice Evans s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei 102 Dalmatians, în 2000, când Alice era într-o relație cu nepotul lui Pablo Picasso, Olivier.

Ei au devenit părinți după ce au apelat la ajutorul medicilor specialiști, Alice reușind să rămână însărcinată după o singură rundă de terapie IVF.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Mihai Călin, actorul din serialul Adela

”Tensiunea arterială extrem de ridicată m-a ținut la pat în ultimele două luni ale primei sarcini și apoi am ajuns într-un pat de spital, transpirând, țipând și zvâcnindu-mă - la fel ca la televizor.

40 de ore mai târziu, a sosit Ella, un extraterestru roșu-homar 2,72 kg.”, declara ea după venirea pe lume a micuței.

Ultimele știri