Prin ce a trecut Alina Ceușan de când este însărcinată! Vedeta nu își imagina că va întâmpina aceste greutăți! "În primul trimestru m-am simțit foarte rău ! M-am simțit ca și cum aș fi fost într-un roller coaster nebun. " |Video

Alina Ceușan a facut dezvăluiri despre cum s-a simțit în primul trimestru al sarcinii. Vedeta a renunțat la multe dintre obiceiurile pe care le avea înainte si nu își imagina că poate trece prin aceste greutăți.

Vedeta a făcut declaraţii despre greutăţile pe care le-a întâmpinat. Nu îşi imagina că poate trece prin aşa ceva.

Fosta concurentă de la "Asia Express" vorbeşte şi despre ce modalitate a ales ca să nască.

Antonia și Alina Ceușan, două zeițe ale frumuseții, într-un videoclip extrem de provocator! | VIDEO

Frumoasa bloggerită a povestit despre sarcina ei, dar și despre cum s-a simțit în primul trimestru de sarcină

"Nu am putut sa cred ca am avut acest amalgam de emoții, am fost îngrijorață, puțin stresată, m-am simțit rău, puțin obosită, am fost emoționată, am plâns mult, dar am fost si fericită în același timp. Nu sunt speriată de chestiile medicale, cum avansez în sarcină, am acest sentiment că vreau să experimentez totul, plănuiesc să am o naștere naturală."

Se pare ca primul trimestru de sarcina a fost unul destul de restrictiv, în ce priveste tabieturile vedetei. Frumoasa Alina Ceușan a fost nevoita sa renunțe la multe dintre obisuințele sale.

Alina Ceușan, cu burtica de gravidă la vedere! Cum se antrenează sexy blondina, pentru a se menține în formă! | VIDEO

"Ce nu am putut face în primul trimestru. Nu am putut face sport, si să beau cafea și am o mare problemă. Acum pot sa beau cafea fără cofeină. Continui șa beau cafea, dar în primul trimestru, m-am simțit foarte rău atunci când beam cafea dimineața. Nu am putut să beau cafea, beam doar suc de portocale și apă, imediat cum mă trezeam. Imediat cum am putut să beau cafea , am schimbat-o cu cea fără cofeina."

Carmen Grebenișan a înlocuit sutienul cu blănița! Cum s-a pozat frumoasa vloggeriță |Foto

Vedeta a explicat cum a fost când a simțit primele lovituri ale bebelușului din burtică.

"Primele lovituri au fost foarte ciudate. M-am simțit ca și cum aș fi fost într-un roller coaster nebun. Eram pe canapea, mă uitam la Asia Express, iar senzația pe are am avut-o a fost ceva de genul: ești în roaler coaster și de sus urmează să cobori. Acestea au fost senzațiile pe care le-am simțit de 2-4 ori, înainte să simt mici lovituri înăuntru și apoi din ce în ce mai intens."

Alina Ceușan este gravidă: Îmi doresc să nasc natural

Fosta concurentă de la "Asia Express" vorbeşte şi despre numele copilului şi ce modalitate a ales ca să nască.

Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf, anamaria prodan si mariana pfeiffer
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Patrizia Paglieri, Francesco si Irina Fodor, la Asia Express - Drumul Imparatilor
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
gaura in pamant langa fundatia unei case
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
Mai multe articole

Mulți oameni m-am întrebat dacă este băiat sau fetită. Am pregătit un moment special și pentru asta voi trebuie doar să așteptați. La fel și despre nume, nu sunt acum capabila să vorbesc despre numele pe care l-am ales. Nu sunt sigură de nume, cred că vreau să văd copilul să văd ce nume i se potrivește, micuței fețe a bebelușului.

Urmăriți toate declarațiile vedetei, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri