Alina Eremia, într-un costum de baie decupat, care a lăsat totul la vedere. Cum s-a fotografiat în vacanță

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate artiste din România, având o voce extraordinară și un fizic de invidiat.

În prezent, artista se află în vacanță, undeva la mare, cu plaje pline de palmieri.

Antena 1

Frumoasa Alina a plecat într-o escapadă, după ce a ales o destinație exotică alături de iubitul ei. În prezent, artista se află în vacanță, undeva la mare, cu plaje pline de palmieri.

Deși nu a vrut să spună ce destinație a ales, Alina a adăugat la descrierea unor fotografii postate pe Instagram:

“Intr-o escapada terapeutica, fara niciun fel de program, doar alegeri spontane luate in bataia soarelui 🌞”.

Citește și: Alina Eremia, schimbare radicală de look. Cum arată artista în cea mai recentă imagine

Prin urmare, artista a ales relaxarea la malul mării și a profitat de ocazie pentru a se bronza. Artista s-a fotografiat într-un costum de baie negru, decupat, care îi pune în valoare silueta intens lucrată la sală și formele voluptoase.

Alina Eremia s-a remarcat mereu și prin frumusețea ei fără cusur, purtând mereu ținute sexy, care îi scot în evidență atuurile fizice.

Alina a postat pe Insta Stories un video în care arată că faptul că e în vacanță nu o scutește de la sport. Ea a îmbrăcat o ținută potrivită pentru sală și s-a apucat de exerciții fizice.

Un lucru este evident, Alina Eremia este posesoarea unui corp spectaculos și a unor forme apetisante, iar acest lucru este vizibil în cea mai recentă fotografie a ei. Artista se laudă cu un bust generos, picioare subțiri și o talie de viespe cu ajutorul căreia impresionează atât în mediul online, cât și în aparițiile sale televizate.

Citește și: Alina Eremia, într-un body negru ce a pus pe jar imaginația fanilor. Cum s-a fotografiat diva blonda

Alina Eremia și Edi Barbu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Anul trecut, în noiembrie, Alina Eremia se afla în Maldive alături de iubitul ei și posta constant imagini din vacanță. Alina Eremia și Edi Barbu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și asta se observă numai privind fotografiile în care se află împreună.

Cântăreața vorbește rar despre bărbatul din viața sa, dar iată că cea mai recentă postare de pe contul de Instagram le-a adus o bucurie fanilor.

Alina și Edi s-au cunoscut în sala de sport și din 2017 locuiesc împreună. Între cei doi este o diferență de vârstă de 4 ani.

„Cel mai mult îl iubesc atunci când suntem noi doi, pentru că se simte cel mai mult în largul lui. Ce apreciez cel mai mult la el este autocontrolul. Are o putere fantastică de a-și impune ceva și de a nu se abate de la acel lucru”, povestea Alina Eremia, într-un interviu acordat pentru Unica, în urmă cu doi ani.

Iubitul Alinei Eremia este pasionat de sport, iar acest lucru este evident numai privindu-i trupul musculos. De la tras de fiare, box, până la surfing, canotaj și chiar la săritul cu parașuta, iubitul Alinei Eremia este o persoană extrem de activă.

Alina Eremia a scris în urmă cu 2 ani și o melodie pentru Edi, iar atunci a mărturisit că a avut curajul să-și pună sentimentele în versuri și să scrie o frumoasă declarație de dragoste pentru partenerul său.

Ultimele știri