Alina Pușcaș a scăpat de un complex. Modificarea pe care și-a făcut-o frumoasa prezentatoare: „Când vorbeam se vedea”

Alina Pușcaș poate zâmbi nestingherită din nou, pentru că și-a refăcut dintele din față, după ce și l-a spart mâncând un fruct.

Alina Pușcaș și-a refăcut dintele pe care l-a spart recent

Antena 1 & Instagram

Alina Pușcaș și-a anunțat recent fanii că și-a spart un dinte, după ce a mușcat din sâmburele unui fruct. Îndrăgita prezentatoare Te cunosc de undeva! era îngrijorată în privința aspectului fizic după acest incident, așa că a intrat rapid pe mâna medicului stomatolog. Din fericire, soțul Alinei Pușcaș este medic stomatolog, iar problema a putut fi rezolvată foarte rapid.

„Ei, cred că este pentru prima dată când mă bucur de această modă forțată, să zic așa, cu măștile [de protecție], pentru că aseară mi s-a spart un dinte. Dintele din față, îngrozitor! Trebuie să mă duc la soț să mi-l repare. Cum să mănânci, nu mai știu ce fruct am mâncat aseară, și să-ți înfigi dintele în sâmbure. Bine, nici nu l-am înfipt foarte serios și totuși mi s-a spart dintele. Mi-e rușine. V-aș arăta, dar totuși mi-e rușine”, a spus Alina Pușcaș pe Insta Story.

Alina Pușcaș și-a reparat dintele pe care l-a spart mușcând dintr-un fruct

Alina Pușcaș a scăpat repede de această problemă și a publicat o imagine cu dinții ei înainte și după intervenția soțului său:

„Nu era foarte grav, dar când vorbeam se vedea”, a scris îndrăgita prezentatoare în dreptul fotografiei.

Vezi imagini în GALERIA FOTO

Citește și: Alina Pușcaș, accident la schi. Ce a pățit prezentatoarea Te cunsoc de undeva! și în ce stare este în prezent

Mai târziu, Alina Pușcaș le-a vorbit fanilor zâmbind și explicând cum i-a fost refecătu dintele

„Iată că pot să zâmbesc din nou, pot să vă vorbesc fără mască pentru că am rezolvat problema. Am refăcut dintele din compozit, nu am pus fațetă”, a precizat Alina Pușcaș pe rețelele sociale.

Citește și: Cum arată Alina Pușcaș într-o zi obișnuită din viața ei. Nu ai mai văzut-o așa

Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva! a precizat că soțul ei nu a vrut să-i pună fațetă, ci a recurs la reconsturuirea dintelui:

„A sunat puțin ciudat. Nu mi-am refăcut eu dintele pentru că nu este meseria mea, dar este meseria soțului, care este stomatolog, implantolog, este și pe chirurgie mică, nu face chestii de genul ăsta, dar fiind vorba despr emine nu a avut de ales, a trebuit să s econformeze și a refuzat să-mi pună fațetă pentru că nu voia să-mi pilească un dinte atât de sănătos. Se rupsese dintele și el încearcă să țină dinții sănătoși cât mai mult în gură.

Citește și: Alina Pușcaș, superbă în brațele soțului. Prezentatoarea Te cunosc de undeva radiază de fericire

Alina Pușcaș s-a născut pe 2 noiembrie 1983 și a absolvit Facultatea de Turism din cadrul Universității Româno-Americane. Mai întâi a fost model, apoi, în 2010, a obținut rolul principal în telenovela de succes de pe Antena 1 „Narcisa Sălbatică”. Din 2012 Alina Pușcaș prezintă alături de Cosmin Seleși show-ul Te cunosc de undeva! Este mama a trei copii pe nume Alexandru, Melissa și Iris și se bucură atât de iubirea familiei cât și de aprecierea publicului. În timpul liber îi place să danseze, să meargă la sala de fitness, să gătească, să citească și să facă fotografii.

Ultimele știri