Antena Căutare

Alina Pușcaș, accident la schi. Ce a pățit prezentatoarea Te cunsoc de undeva! și în ce stare este în prezent

Alina Pușcaș a avut parte de un accident la schi săptămâna trecută și a a avut nevoie de ajutor medical.

Colaj cu Alina Pușcaș la TCDU Galerie
Alina Pușcaș, prezentatoarea Te cunosc de undeva! are piciorul imobilizat, după ce a căzut la schi | Antena 1

Alina Pușcaș are aucm piciorul drept imobilizat, după ce a căzut pe pârtie, la Sinaia. Prezentatoarea Te cunosc de undeva! a fost prezentă prin Skype la Antena Stars și a povestit ce s-a întâmplat și în ce stare este în prezent.

Vedeta a povestit că schiază de 6 ani și a coborât pe foarte multe pârtii, însă niciodată nu s-a încumetat să practice acest sport pe gheață. De data aceasta a îndrăznit să schieze deși a observat că pârtia avea porțiuni de gheață și din nefericire a avut parte de o căzătură serioasă, care a avut ca urmare prezența ei pe patul de spital.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Alina Pușcaș a căzut pe pârtie, la Sinaia

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au surprins cu ținutele alese! Cum au apărut

„Am plecat la Sinaia și am ajuns la cota 2000, unde era absolut superb. Părea să fie zăpadă, dar de fapt era foarte multă gheață, pentru că totul lucea. A fost pentru prima oară când am îndrăznit să schiez pe gheață. Pe a doua pârtie pe care am dat-o am și căzut în genunchi și am lovit cu genunchii gheața. A fost prima oară când m-am lovit rău de tot. La un moment dat în Elveția am căzut într-o prăpastie, dar atunci nu am pățit nimic de gneul ăsta ligamente, genunchi”, a povestit Alina Pușcaș la Antena Stars.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții îndrăznețe la Gala Travesti. Pe ce au mizat la ținute

Alina Pușcaș a povestit în ce stare se află în prezent. Vedeta spune că nu are voie să forțeze piciorul în orteză, iar dacă vrea să facă exerciții fizice poate să-și lucreze partea de la abdomen în sus. Prezentatoarea TCDU spune că după luna în care piciorul drept îi este imobilizat, va trebui să facă tratamente de recuperare.

Cum se simte Alina Pușcaș, după căzătura la schi

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținutele spectaculoase care au atras toate privirile

„Sunt în continuare cu orteză, este imobilizat piciorul drept, mi-am pus o fașă elastică pe piciorul stâng pentru că simt deja cum susținerea piciorului drept îmi cam dă bătăi de cap și atunci vreau să susțin și piciorul stâng, chiar dacă nu am o problemă la el”, a declarat Alina Pușcaș. Se pare că ligamentul colateral interior este afectat, de aceea trebuie să port câteva săptămâni această orteză fixă. Cel puțin 3 săptămâni va trebui să o port. Trebuie să am multă grijă. După o lună va trebui să fac o recuperare specială. Cu siguranță voi rămâne cu frică față de gheața pe care o poți întâlni pe pârtie. Greșeala mea a fost că am mers cu schiurle neascuțite”, a povestit Alina Pușcaș.

Citește și: Alina Pușcaș, selfie de mii de like-uri! Cum arată Mihai Stoenescu, soțul vedetei de la „Te cunosc de undeva”

Starea de spirit a Alinei Pușcaș este, totuși, una bună, aceasta reușind să facă haz de necaz.

„La început arătam cool, spuneam că sunt RoboCop. Am avut și glumele colegilor de la Te cunosc de undeva! Că nu mai pot să mă mișc”, a spus Alina Pușcaș.

Relația dintre Andreea Bălan și Florin Ristei de care puțini știau. Ce îi leagă pe cei doi artiști... Motanul Dănilă, Dana şi Mihai din Liceenii sau Sophia Loren urcă pe scena transformărilor, la Te cunosc de undeva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x