Alina și Ramona Gabor, parastas în memoria părinților! Motivul pentru care Monica nu a venit

Alina și Ramona Gabor au organizat un parastas în memoria părinților lor. Motivul pentru care Monica nu a venit la eveniment.

Ramona Gabor și-a petrecut ultimii ani mai mult în Dubai, unde o duce precum o prințesă. DEși în urmă cu o luna tatăl său a decedat, tânara nu a putut fi prezenta la funeraliile părintelui ei. După mai bine de un an în care a stat departe România, vedeta s-a întors, acum, în țară pentru un motiv deloc plăcut: parastasul părinților.

Ramona Gabor, pe mâinile medicilor, după moartea tatălui său! Ce s-a întâmplat cu vedeta | FOTO

Ramona a plecat direct la Mamaia, acolo unde o aștepta sora ei mai mare, Alina. Au petrecut ceva timp împreună și și-au alinat suferința după pierderea tatălui lor, care a murit în iulie din cauza unor probleme grave de sănătate.

Ramona și Alina Gabor, parastas în memoria părinților

Cele două surori Gabor și-au dat întâlnire pentru parastas, conform click.ro. Au trecut șapte ani de la moartea mamei lor și o lună de la moartea tatălui.

„Ramona a fost fericită că și-a revăzut familia. Până acum a stat în Dubai, a vorbit cu surorile ei pe video call, însă a avut emoții când a revăzut-o pe Alina și pe nepoței”, au explicat niște surse din anturajul Ramonei Gabor, conform click.ro

Surorile Gabor în doliu! Tatăl Monicăi şi al Ramonei a încetat din viaţă! Fetele bărbatului au participat la funeralii prin video call |Video

Vedeta nu va rămâne mult pe meleaguri românești, urmând ca săptămâna viitoare să se întoarcă în Dubai.

Restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, cel mai probabil au fost un impediment in calea Monicăi Gabor, care din aceleași motive nu a putut fi prezentă nici la funeraliile tatalui său.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri