Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Surorile Gabor în doliu! Tatăl Monicăi şi al Ramonei a încetat din viaţă! Fetele bărbatului au participat la funeralii prin video call |Video

Tatăl Monicăi şi al Ramonei Gabor a încetat din viaţă. Primelele informații despre ce s-a intâmplat cu Emil Gabor.

Tatăl Monicăi şi al Ramonei Gabor a încetat din viaţă. Conform declarațiilor unui cunoscut al bărbatului, acesta ar fi fost găsit în urmă cu trei zile, decedat în locuința unde locuia împreună cu încă un prieten.

Sunt celebre și bogate, în timp ce părintele lor este îngropat în datorii! Emil Gabor, tatăl Monicăi şi al Ramonei a fost executat silit! |Video

Persoana cu care locuia ar fi fost cea care l-a găsit pe bărbat decedat. Emil Gabor se confrunta de ceva vreme cu grave probleme de sănătate.

Mario Fresh, nevoit să se despartă de familie! Ce decizie au luat părinții artistului |Video

Cea care s-a ocupat de înmormăntare a fost cea de a treia fiică a sa, sora Ramonei și a Monicăi, care locuiește în Bacău.

Monica și Ramona nu au putut participa la funeraliile tatălui lor din cauza restricțiilor impuse din Statele Unite, in contextul pandemiei de coronavirus.

Acelasi bărbat susține ca Monica și Ramona au participat prin video call la înmormântarea tatălui lor.

"Au filmat acolo cu telefonul, au fost în direct", declara bărbatul care a mai spus că dupa înmormăntare, familia a împărțit pachete, drept pomană în memoria decedatului.

Daniela Crudu s-a dezlănțuit în plin centrul capitalei! Imagini incendiare cu focoasa brunetă! |FOTO

Tatăl surorilor Gabor ar fi avut mai multe probleme de sănatate, dupa cum declara un cunoscut al familiei.

"Avea probleme cu plămânii, era tensionat, nu mai putea să meargă in ultima perioadă, a declarat pentru Antena Stars un apropiat al barbatului."

Recomandari