Ramona Gabor, pe mâinile medicilor, după moartea tatălui său! Ce s-a întâmplat cu vedeta | FOTO

Ramona Gabor a avut de suferit după decesul tatălui său. Sora Monicăi Gabor a ajuns pe mâinile medicilor, la puțin timp după funeraliile părintelul său, la care a participat prin video call.

Ramona Gabor

Ramona Gabor a făcut o vizită la medic, însă nu pentru o problemă de sănătate, ci pentru o intervenție chirurgicală non-invazivă. Aceasta s-a filmat în timp ce se lăsa consultată de un medic, și le vorbea fanilor săi despre intervenția pe care urmează să și-o facă la nivelul feței.

Surorile Gabor în doliu! Tatăl Monicăi şi al Ramonei a încetat din viaţă! Fetele bărbatului au participat la funeralii prin video call |Video

Ramona Gabor a ajuns la doctor

Se știe faptul că Ramona Gabor este adepta micilor intervenții chirurgicale, în vederea menținerii unei fețe netede și lipsită de riduri sau imperfecțiuni. Și după ce și-a prezentat entuziasmul cu privire la felul în care o să arate după „operație”, vedeta și-a anunțat fanii că o nouă intervenție de ultimă generație va fi lansată curând iar ea va fi printre primele personalități care o va încerca, la recomandarea medicului său estetician.

.Ramona Gabor, pe mâinile medicilor, după moartea tatălui său! Ce s-a întâmplat cu vedeta | FOTO

Monica și Ramona Gabor și-au pierdut tatăl în urmă cu două săptămâni. Tinerele nu au putut participa fizic la înmormântarea tatălui lor, din cauza pandemiei de coronavirus. Însă Ramona a postat un mesaj emoționant, prin car le-a mulțumit persoanelor care au fost alături de ea și de familia ei în acele momente dureroase.

Sunt celebre și bogate, în timp ce părintele lor este îngropat în datorii! Emil Gabor, tatăl Monicăi şi al Ramonei a fost executat silit! |Video

Ramona Gabor, pe mâinile medicilor, după moartea tatălui său! Ce s-a întâmplat cu vedeta | FOTO

„Eu și surorile mele vrem sa mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susținere in acest moment greu prin care trecem. Trecerea iubitului nostru tata in neființa ne-a luat prin surprindere iar faptul ca atât eu cât și Monica, nu am putut ajunge la înmormântare din cauza restricțiilor de călătorie datorata virusului Covid-19, face aceste zile cu atât mai grele”, a scris Ramona Gabor pe Instagram.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri