Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ramona Gabor, pe mâinile medicilor, după moartea tatălui său! Ce s-a întâmplat cu vedeta | FOTO

Ramona Gabor a avut de suferit după decesul tatălui său. Sora Monicăi Gabor a ajuns pe mâinile medicilor, la puțin timp după funeraliile părintelul său, la care a participat prin video call.

Ramona Gabor

Ramona Gabor a făcut o vizită la medic, însă nu pentru o problemă de sănătate, ci pentru o intervenție chirurgicală non-invazivă. Aceasta s-a filmat în timp ce se lăsa consultată de un medic, și le vorbea fanilor săi despre intervenția pe care urmează să și-o facă la nivelul feței.

Surorile Gabor în doliu! Tatăl Monicăi şi al Ramonei a încetat din viaţă! Fetele bărbatului au participat la funeralii prin video call |Video

Ramona Gabor a ajuns la doctor

Se știe faptul că Ramona Gabor este adepta micilor intervenții chirurgicale, în vederea menținerii unei fețe netede și lipsită de riduri sau imperfecțiuni. Și după ce și-a prezentat entuziasmul cu privire la felul în care o să arate după „operație”, vedeta și-a anunțat fanii că o nouă intervenție de ultimă generație va fi lansată curând iar ea va fi printre primele personalități care o va încerca, la recomandarea medicului său estetician.

.Ramona Gabor, pe mâinile medicilor, după moartea tatălui său! Ce s-a întâmplat cu vedeta | FOTO

Monica și Ramona Gabor și-au pierdut tatăl în urmă cu două săptămâni. Tinerele nu au putut participa fizic la înmormântarea tatălui lor, din cauza pandemiei de coronavirus. Însă Ramona a postat un mesaj emoționant, prin car le-a mulțumit persoanelor care au fost alături de ea și de familia ei în acele momente dureroase.

Sunt celebre și bogate, în timp ce părintele lor este îngropat în datorii! Emil Gabor, tatăl Monicăi şi al Ramonei a fost executat silit! |Video

Ramona Gabor, pe mâinile medicilor, după moartea tatălui său! Ce s-a întâmplat cu vedeta | FOTO

„Eu și surorile mele vrem sa mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susținere in acest moment greu prin care trecem. Trecerea iubitului nostru tata in neființa ne-a luat prin surprindere iar faptul ca atât eu cât și Monica, nu am putut ajunge la înmormântare din cauza restricțiilor de călătorie datorata virusului Covid-19, face aceste zile cu atât mai grele”, a scris Ramona Gabor pe Instagram.

Recomandari