Ana Baniciu, imagine adorabilă din copilărie. Cum arăta artista când era mică

Ana Baniciu și-a surprins fanii cu imagine adorabilă din copilărie, care a atras imediat atenția tuturor.

Ana Baniciu și-a surprins fanii cu imagine adorabilă din copilărie, care a atras imediat atenția tuturor

Instagram

Ana Baniciu se numără printre cele mai apreciate și frumoase artiste de la noi din țară. Aceasta a impresionat de fiecare dată cu aparițiile sale spectaculoase din cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva!", dar și cu talentul remarcabil.

Deși este cunoscută de foarte multe persoane, puțini știu cum arăta cântăreața în copilărie. Fiica lui Mircea Baniciu nu a mai stat pe gânduri și a răspuns curiozităților prietenilor virtuali, care și-au dorit să o vadă o imagine cu artista de când era mică.

Cum arăta Ana Baniciu în copilărie

De curând, Ana Baniciu a primit mai multe întrebări din parte fanilor pe contul oficial de Instagram, unde le-a și răspuns cu foarte mare interes. Artista nu vorbește prea des despre copilăria sa și despre momentele speciale pe care le-a petrecut în perioada repsectivă, lucru pentru care internauții au fost și mai curioși să afle cum arăta vedeta atunci.

Citește și: Ana Baniciu, declaraţii despre nuntă: „Mi-ar plăcea să se întâmple pe o plajă pustie!” Ce se va întâmpla în noua gală TCDU

Concurenta de la "Te cunosc de undeva!" le-a arătat celor 633 mii de urmăritori o poză de când era foarte mică. Un lucru este evident, diferența nu este una prea mare, vedeta și-a păstrat cele mai frumoase și înduioșătoare trăsături ale feței.

Ana Baniciu era o fetiță extrem de frumușică. Deși timpul a trecut, artista cucerește simpatia publicului cu frumusețea sa răptitoare și calitățile vocale, pe care le evidențiază de fiecare dată când are ocazia.

La cei 28 de ani, tânăra este o prezență deosebită și nu ezită să își evidențieze atuurile fizice prin cele mai provocatoare ținute. De asemenea, Ana Baniciu și-a obișnuit publicul cu ipostazele incendiare în care se lasă fotografiată, dar și cu stilul său vestimentar.

Ana Baniciu, poză rară cu iubitul

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fiica lui Mircea Baniciu este mai îndrăgostită ca niciodată, drept dovadă stau imaginile sale de pe contul de Instagram. Cel care a reușit să îi fure inima artistei este Eduard Kovacs, bărbatul care o face extrem de fericită.

Ana Baniciu a publicat prima fotografie cu iubitul ei în preajma a sărbătorilor de Crăciun, atunci când le-a dat vestea cea mare prietenilor virtuali.

Citește și: Modelul "Mom Jeans" este istorie! Perechea de blugi purtată de Ana Baniciu pe care toate fanele o vor copia: "Pantaloni cu mască?"

"Nici nu știu ce să scriu pentru că este pentru prima dată când fac o postare atât de personală și am emoții🙈! Să aveți sărbători minunate, înconjurați de iubire! Eu sunt cea mai fericită! ♥️", a fost descrierea pe care a folosit-o cântăreața la prima poză cu Eduard Kovacs.

Artista preferă să nu ofere prea multe detalii despre viața sa amoroasă. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste, lucru evident din zâmbetul său atunci când se află în preajma bărbatului ales.

Eduard Kovacs este mai mare cu un an decât iubita lui și este un cunoscut om de afaceri.

Ultimele știri