Antena Căutare

Poftiți la circ 9 februarie 2021. Cum a reacționat Ana Morodan când nea Marin a aruncat spre ea cu un șarpe de plastic

Doinița Oancea, Ana Morodan, Adrian Teleșpan și Marian Capet sunt cele 4 vedete care îl ajută pe nea Marin Barbu cu pregătirile de nuntă. Însă prezentatorul nu se lasă până nu se impune în fața lor. El a avut-o de data aceasta în vizor pe Ana Morodan, pe care a reușit să o sperie de-a binelea folosind un șarpe de plastic.

Ana Morodan Galerie
Cum a reacționat Ana Morodan când nea Marin a aruncat spre ea cu un șarpe de plastic | Antena 1

Pentru a se mai amuza puțin, nea Marin a venit cu un alt plan de a le speria pe vedete. Și pentru că nu avea la îndemână un șarpe adevărat, el a folosit unul de plastic. Victima a fost nimeni alta decât diva Ana Morodan, care a tras o sperietură zdravănă.

Cum a reacționat Ana Morodan când nea Marin a aruncat spre ea cu un șarpe de plastic

În momentul în care Nea Marin a pus șarpele pe ea, contesa a țipat cât au ținut-o plămânii. “Am simțit că mor!”, a spus Ana Morodan, după trauma trăită la activitatea de pescuit. Vedeta nu s-a prins inițial că șarpele pe care nea Marin îl ține în mână este doar o jucărie. Gazda emisiunii i-a prelungit sperietura și a început să o fugărească. Ana Morodan striga după ajutor, pomenind numele lui Adrian Teleșpan.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 10. Anda Adam l-a „turnat” pe Liviu Vârciu la Nea Marin. Ce a exasperat-o pe divă

Când a aflat că era doar un șarpe de plastic, starleta s-a liniștit și a suflat ușurată. Ana Morodan a fost atât de enervată de gestul lui nea Marin, că a aruncat jucăria care i-a dat teroare în lac. “Vreau să chemați ambulanța! Vreau injecție cu glucoză”, a fost lucrul pe care Ana Morodan i l-a cerut lui nea Marin ca să își poată reveni.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

În fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 9 februarie 2021. Teleșpan are fobie de apă, Capet are fobie de pești. Ce a ieșit când s-au urcat pe ace... Poftiți la circ 9 februarie 2021. Cum a reușit Adrian Teleșpan să negocieze cu vânzătorii de la piață „Vă dansez ceva?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x