Căutare Live

Anamaria Prodan a spus tot adevărul despre relația cu Laurențiu Reghecampf: "Bărbații ca el se găsesc greu"

Anamaria Prodan a vorbit despre relația pe care o are cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a dat detalii despre comportamentul soțului ei, după mai bine de 12 ani de căsătorie.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Chiar dacă de foarte multe ori Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt la mii de kilometri depărtare se pare că relația dintre ei este la fel ca în prima zi. Impresara are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei.

“Eu îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru Laur! Bărbații ca Reghe sunt pe cale de dispariție. Se găsesc greu. El nu suportă să îmi fie rău, să mă doară ceva, să mă afecteze ceva. Dacă dimineața mă întreabă cum mă simt și spun că mă doare puțin capul, atunci tot timpul lui îmi este dedicat mie”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a spus tot adevărul despre relația cu Laurențiu Reghecampf: "Bărbații ca el se găsesc greu"

Fiica Anamariei Prodan, o adevarată bombă sexy! Tânăra a pozat în lenjerie intimă, spre încântarea fanilor! |Video

Reghecampf, un bucătar desăvârșit

Anamaria Prodan a scos la iveală că soțul ei este un bucătar desăvârșit și că acesta gătește preparate din diverse colțuri ale lumii.

“Laur se duce în fiecare dimineață la piață și vine cu brațele pline de flori. Noi avem o fermă aici, iar Laur gătește mereu. El gătește orice, mâncare europeană, japoneză, chinezească. Așa se relaxează el. El se duce și muncește cu oamenii de acolo, gătește, iar seara vine la mine cu unt, ouă, brânză sau smântână”, a completat ea.

Anamaria Prodan a spus tot adevărul despre relația cu Laurențiu Reghecampf: "Bărbații ca el se găsesc greu"

Anamaria Prodan e bombă sexy! Cum arăta impresara înainte de a avea un look de fotomodel! | Foto

Anamaria Prodan a vorbit despre averea pe care o are

„Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a explicat Anamaria Prodan.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri