Căutare Live

Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru fiica sa cea mare, Rebecca Dumitrescu. În ce ipostază s-au fotografiat cele două

Anamaria Prodan a transmis pe rețelele sociale un mesaj de-a dreptul emoționant cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Rebecca Dumitrescu. Iată ce a scris în dreptul unei poze care a înduioșat inimile internauților.

Anamaria Prodan a transmis pe rețelele sociale un mesaj de-a dreptul emoționant cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Rebecca Dumitrescu.

Instagram

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă mai delicată din viața sa. Impresara se află în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, dar este ajutat să treacă peste momentul dificil de către cei trei copii ai săi, Sarah, Rebecca și Laurențiu Jr.

Vedeta își petrece foarte mult timp în compania copiilor săi de când a confirmat separarea de antrenorul român de fotbal. Aceasta are o relație foarte specială cu ei, iar drept dovadă stau postările sale de pe rețelele sociale.

Citește și: De ce refuză Anamaria Prodan să se prezinte la procesul deschis de Corina Caciuc. Ce acuzații i se aduc impresarei

Pentru că preferă să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața sa, Anamaria Prodan a publicat, de curând, pe contul de Insagram o imagine cu fiica sa cea mare, Rebecca Dumitrescu. Atenția internauților a fost acaparată de mesajul emoționant pe care aceasta l-a transmis fetei sale.

Ce a publicat Anamaria Prodan pe Internet de ziua fiicei sale, Rebecca Dumitrescu

Rebecca și Sarah Dumitrescu sunt fiicele Anamariei Prodan din fosta căsnicie cu Tiberiu Dumitrescu. Acestea sunt deja mari și locuiesc departe de mama lor, însă nu ezită să o viziteze atunci când au timp liber sau le este dor de ea.

De curând, Rebecca Dumitrescu a împlinit 23 de ani, motiv pentru care impresara i-a transmis un mesaj compleșitor pe contul oficial de Intagram. În plus, vedeta a publicat o imagine înduioșătoare alături de fiica sa cea mare. Cele două sunt foarte apropiate, iar Anamaria Prodan ține în brațe un buchet spectaculos de flori.

Citește și: Anamaria Prodan se implică în ajutorarea copiilor din Ucraina, alături de personalități marcante. Mesajul impresarei

La mulți ani îngerul meu de vis! Dragostea lui mama uriașă! ❤️ Azi este despre tine, așa cum a fost toată viața! Ești mândria noastră și te iubim fără marginele ❤️. Fetița mea Rebecca …BEBECA, cum o strig eu (pentru mine tot bebeluș este)… împlinește 23 ani! Sunt atât de mândra de tine și așa de fericită.

Îi mulțumesc lui Dumenzeu că mi-a dat asemenea copii minunați, deștepți, educați, cuminți, respectuoși … Rebecca ești șefa fraților, fiind cea mai mare și totodată exemplul lor. Astăzi inima mea râde de fericire, căci tu Rebecca mea ești mândria noastră .. interior designer de succes cu propria linie de haine! Faci cinste familiei noastre și ne duci cu mândrie numele mai departe! Mami te iubește fără marginele și e alături de tine și de fratii tai. Înflorim și construim imperiul nostru și mai mare, și mai puternic ❤️❤️❤️”, a transmis Anamaria Prodan, vizibil mândră de fiica sa.

Imagine a strâns mai bine de 9 mii de like-uri într-un timp foarte scurt, dar și o mulțime de urări din partea prietenilor online. Rebecca a ținut să-i răspundă mamei sale la mesaj emoționant printr-un emoticon în formă de inimă.

„La mulți ani minunați, Rebe!!!🥰” sau „La mulți ani…binecuvântați”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Elon Musk este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, dar cu toate acestea nu are o locuință. Care e motivul... Betty Blue, fiica lui Florin Salam, și-a pus implanturi mamare la 21 de ani. Cum se simte după intervenția estetică...
Parteneri
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Catine.ro
Ultimele știri
x