Căutare Live

Fiica Anamariei Prodan, Sarah, a început să plângă la tribunal. Toți s-au îmbrăcat în negru la divorțul impresarei de Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit luni la tribunal, impresara a venit însoțită de copiii săi: Sarah și Laurențiu Reghecampf Junior, zis și Bebe, iar întâlnirea cu antrenorul Universității Craiova i-a surprins pe toți.

Fiica Anamariei Prodan, Sarah, a început să plângă la tribunal. Toți s-au îmbrăcat în negru la divorțul impresarei de Reghecampf

Antena Stars

Luni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit la judecătoria Buftea pentru a începe deja actele de divorț. Impresara și copiii săi au ajuns prima dată și au dat declarații presei. Vizibil abătut, Sarah s-a exprimat cu greu în ceea ce îl privește pe Laurențiu Reghecampf, în timp ce Anamaria Prodan a dat dovadă de foarte mult curaj și putere în fața situațiile delicate în care se află.

Întâlnire față în față între Anamaria Prodan, copiii săi și Laurențiu Reghecampf. Sarah, fiica cea mică a impresarei, în lacrimi

La scurt timp și-a făcut apariția și antrenorul Universității Craiova, care zâmbitor a coborât din mașină și a refuzat jurnaliștii. Impresara a remarcat că nici nu a trecut să-și salute copiii, el trecând glonț pentru a intra în clădire.

”Nu și-a salutat copiii, nu i-a atins, nu s-a uitat la ei nici după un an! Asta cel mai urat lucru de pe pământ! Și doi la mâna, așa cum este el și ce a făcut din viață lui și din viață tuturor, refuză să meargă la notar! Nu vrea să mergem frumos să închidem, să nu știe vântul și pământul!”, a spus Anamaria Prodan.

Imediat după și-au făcut apariția Luca și prietena lui, care la rândul lor au refuzat să vorbească presei. Luca a fost acaparat de jurnaliști, dar a fost ferm atunci când întrebările i se adresau: “Nu vreau să comentez!”.

Mai mult, un aspect important de remarat este că atunci când o jurnalistă l-a întrebat: “Ai venit să-ți susții părinții?”, el a răspuns: “Pe tatăl meu!”, fiind foarte clar de partea cui se află. Acesta i-a salutat pe Bebe și pe sora sa Sarah, venită tocmai din America, iar mai apoi s-a retras pe o bancă alături de iubita sa.

Sarah s-a arătat deschisă să vorbească presei și nu a evitat niciun răspuns, ba mai mult, acesta și-a arătat vulnerabilitatea. Nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a vorbit cu vocea tremurândă. Ba mai mult, de când a venit în țară, ea a acceptat să acorde și un interviu în care a vorbit despre parcursul său profesional, despre relația cu familia și viața ei din America.

În tot acest timp, Anamaria Prodan a fost alături de ei și s-a pregătit pentru a se afișa în fața judecătorului. Tensiunile dintre ei nu s-au terminat în sala de judecătorie, ci au continuat pe drum, unde jurnaliștii au surprins șicanele în trafic dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

”Astăzi am cerut cumva să găsim o variantă dacă putem să divorțăm la notar, că ne dorim să închidem circul ăsta. Avocatul ia banii, avocatul vrea procese multe e normal, el nu se pricepe deloc. Eu ca absolventă de drept îi spun vezi că te păcălește, vezi că nu e bine.

Partajul trebuie făcut, dar el nu vrea să meargă la notar că știe că vine partajul. Acolo trebuie să vorbești, dar cum el nu are nimic e greu să facem la notar”, a spus Anamaria Prodan după ce a ieșit din sala de judecată”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Bianca Rus, traumele prin care a trecut înainte de a slăbi miraculos: „Am fost exclusă din societate, de prieteni”... Katy Perry a suferit un accident vestimentar. Cum a fost fotografiată artista...
Parteneri
Cum să-ți alegi parfumul în funcție de zodie. Află ce preferințe are fiecare nativ
Catine.ro
Ultimele știri
x