Anamaria Prodan, poză inedită alături de fiul ei vitreg. Cum arată Luca Reghecampf în costum tradițional arăbesc

Anamaria Prodan este o mamă extrem de fericită și împlinită, drept dovadă stau postările sale de pe rețelele sociale cu copiii ei.

Anamaria Prodan este o mamă extrem de fericită și împlinită

Instagram

Anamaria Prodan este foarte activă pe rețele sociale și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale evenimente din viața sa, printre care se numără și timpul petrecut alături de cele mai importante persoane.

Impresara se mândrește cu fetele sale, dar și cu cei doi băieți. De asemenea, o poză alături de fiul său vitreg, Luca Reghecampf, a atras toată atenția internauților și a strâns o mulțime de aprecieri. Un detaliu nu a putut trece neobservat de cei 754 mii de urmăritori, care au văzut imediat în ce sunt îmbrăcați cei doi.

Cum arată Luca Reghecampf, fiul vitreg al Anamariei Prodan, în costum tradițional arăbesc

De curând, vedeta a publicat pe contul oficial de Instagram o fotografie alături de fiul ei viterg, Luca. La cei 19 ani, băiatul este una adevărat cuceritor și se mândrește cu un fizic de invidiat

De asemenea, Anamaria Prodan se laudă cu fiul său vitreg de câte ori are ocazia, însă de data aceasta piesele lor vestimentare au atras toată atenția internauților. Cei doi au ales să foarte costume tradiționale arăbești, care le-a venit perfect și le-a scos în evidență cele mai frumoase trăsături ale feței.

Postarea a strâns rapid mai bine de 19 mii de like-uri și o mulțime de comentarii din partea celor care o urmăresc pe Anamaria Prodan. Mai mult decât atât, complimentele la adresa modului în care își menține aspectul fizic impresara nu au lipsit din peisaj.

"Lucaaaa! 😍🥰 super tare! Mișto amandoi 😍🥰😝" sau "Ce frumos îți sta îmbrăcată așa!!", au fost doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali, care și-au dorit să transmită laude și cuvinte frumoase.

Citește și: Cât a crescut și cum arată acum Rebecca, la vârsta de 22 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Anamaria Prodan fiicei sale

Printre cei care i-au lăsat un mesaj impresarei se numără și Misha, fosta soție a lui Connect-R, care i-a mărturisit că ținuta i se potrivește de minune.

Anamaria Prodan se mândrește cu o familie minunată

Impresara este foarte mândră de cele două fetele ale sale, dar și de cei doi băieți. Aceasta nu ezită să publice cât mai des imagini cu familia sa și să împărtășească cu prietenii momentele de calitate petrecute în compania celor mai importante persoane din viața ei.

Sarah, Rebecca, Luca și Laurențiu sunt cei care îi fac zilnic ziua mai frumoasă și îi aduc zâmbetul pe buze.

De asemenea, Anamaria Prodan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Laurențiu Reghecampf de mai bine de 13 ani, iar dragostea lor este din ce în ce mai puternică, lucru vizibil din postările sale de pe Instagram.

Citește și: Cum arată acum și cât a crescut fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf

Cei doi au unul dintre cele mai frumoase și solde relații din showbiz-ul autohton. Deși preferă să își țină viața personală departe de luminile reflectoarelor, impresara nu ezită să publice imagini alături de alesul inimii sale.

Ultimele știri