Cât a crescut și cum arată acum Rebecca, la vârsta de 22 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Anamaria Prodan fiicei sale

Anamaria Prodan, impresara de succes, se bucură de o familie extraordinară, fiind mama a 3 copii superbi. Astăzi Anamaria o sărbătorește pe fiica ei, Rebecca, care împlinește frumoasa vârstă de 22 de ani.

Anamaria Prodan este o mamă tare mândră, având două fete superbe, pe Rebecca și Sarah, cu fostul său soț, baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu și un băiat, pe Laurnețiu Reghecampf Junior, cu actualul ei soț.

instagram

Anamaria Prodan este o mamă tare mândră, având două fete superbe, pe Rebecca și Sarah, cu fostul său soț, baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu și un băiat, pe Laurnețiu Reghecampf Junior, cu actualul ei soț. Anamaria, în vârstă de 48 de ani, i-a transmis azi un mesaj special fiicei sale.

“La mulți ani îngerul mea Rebecca❤️❤️❤️ iubirea mea de vis ! Gargarita mea mică ❤️❤️❤️sa ti dea Dumnezeu toată fericirea din lume,❤️❤️❤️toată sănătatea și toată dragostea ❤️❤️❤️❤️❤️”, a scris Anamaria Prodan la descrierea fotografiei cu fiica sa, Rebecca.

Fetița impresarei îi seamănă leit, având aceleași trăsături ale feței, dar și aceeași culoare a părului.

Citește și: Cum arată acum și cât a crescut fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, mărturii despre căsnicia lor

Impresara de fotbal are 48 de ani și a fost căsătorită între anii 1998-2007 cu Tiberiu Dumitrescu. În 2008 s-a căsătorit cu actualul soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

Anul trecut, Anamaria Prodan a povestit ce legătură puternică este între ea și soțul său. Impresara de fotbal a dezvăluit că înainte ca tatăl său să moară i-a spus că-și dorește pentru ea un bărbat care să o iubească la fel de mult ca el. Tocami de aceea, Anamaria Prodan a considerat că Laurențiu este un dar venit de la tatăl ei.

De curând, celebra impresară spune adevărul despre zvonurile infidelității lui Laurențiu Reghecampf. Cea mai bogată femeie din România îi pune la punct pe toţi cei care au sărit să arunce cu vorbe grele la adresa antrenorului Laurenţiu Reghecampf.

Afacerista și-a găsit dragostea în brațele fotbalistului Laurențiu Reghecampf, care în prezent este antrenor de fotbal. Cei doi s-au căsătorit pe data de 14 iunie 2008 în Las Vegas, iar pe pe 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior, în Germania.

Citește și: Anamaria Prodan, fotografia în costum de baie care a pus pe jar imaginația fanilor. Cum s-a fotografiat

Aceste zvonuri nicidată nu au putut fi dovedite în ciuda faptului că din același anturaj au fost aruncate pe piață și zvonuri despre Anamaria Prodan Reghecampf și povestioare despre relațiile pe care cei doi le au unul cu celălalt. Speculații care, într-un final, s-au dovedit fără sâmbure de adevăr.

Aprigă luptătoare, cea mai veridică și dură voce din spațiul public, Anamaria Prodan Reghecampf și-a apărat familia și în principal soțul în fața oricui, fiind de departe "o leoaică" care își protejează cuibul.

Anamaria Prodan mărturisește că Laurențiu Reghecampf nu a călcat niciodată strâmb și nu ar face ceva care să afecteze relația de cuplu și armonia familiei. Impresarea lasă să se înțeleagă că soțul său este un familist convins și un soț de excepție, iar familia este cel mai de preț lucru din viața sa.

Ultimele știri