Cum arată acum și cât a crescut fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un fiu cu care se mândresc, pe Laurențiu Reghecampf Junior.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un fiu cu care se mândresc, pe Laurențiu Reghecampf Junior.

instagram

Celebra impresară se bucură de o viață de familie minunată, având tot ce își poate dori orice femeie. Anamaria, femeie de business și fotomodel, este mama a trei copii, având două fiice cu fostul ei soț, pe Sarah și Rebecca, și un fiu cu actual soț, pe micuțul Bebeto, așa cum îl alintă ei. Laurențiu Reghecampf mai are un fiu din căsnicia lui precentă, pe Luca.

Cum arată acum Laurențiu Junior

Laurențiu Reghecampf Junior s-a născut în iunie 2008 în Germania, iar în prezent el este mezinul familie, fiind mereu în vacanțe peste tot cu părinții săi.

Juniorul, în vârstă de aproape 13 ani, se află în prezent în vacanță cu părinții săi în Arabia Saudită. Anamaria Prodan a postat recent o poză cu Laurențiu Junior, fiind extrem de mândră de fiul ei.

Citește și: Anamaria Prodan, fotografia în costum de baie care a pus pe jar imaginația fanilor. Cum s-a fotografiat

Cei doi se află pe un iaht, Anamaria Prodan este îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, iar Bebeto poartă un short de plajă și un tricou. Amândoi sunt bronzați, semn că s-au bucurat din plin de vacanță.

Bebeto este un tânăr simpatic, are plete și este pasionat de fotbal, spre bucuria antrenorului și impresarei de fotbal.

La cei 12 ani ai săi, Laurențiu Recghecampf junior calcă pe urmele tatălui său în ceea ce privește sportul rege. Tânărul a semnat cu academia lui Al-Wasl, iar după ce termină academia își dorește să joace la FCSB. „Prima echipă care o să mă ia o să fie FCSB, după ce îmi fac academia. Este cea mai bună echipă din România”, spunea Bebeto, potrivit Prosport.

Cum arată Luca, fiul vitreg al Anamariei Prodan

Luca a împlinit în martie frumoasa vârstă de 19 ani. Luca este fiul lui Laurenţiu Reghecampf din prima căsătorie, însă frumoasa blondină îl iubește extrem de mult, drept dovadă stă ultima fotografie publicată de către aceasta pe rețelele sociale.

Citește și: Anamaria Prodan, posterior de invidiat la 48 de ani. Ipostaza incendiară în care s-a fotografiat frumoasa impresară

Relația dintre Anamaria Prodan și soțul ei

Impresara de fotbal are 48 de ani și a fost căsătorită între anii 1998-2007 cu Tiberiu DUmitrescu. În 2008 s-a căsătorit cu actualul soț, antrenorul d efotbal Laurențiu Reghecampf.

Anul trecut, Anamaria Prodan a povestit ce legătură puternică este între ea și soțul său. Impresara de fotbal a dezvăluit că înainte ca tatăl său să moară i-a spus că-și dorește pentru ea un bărbat care să o iubească la fel de mult ca el. Tocami de aceea, Anamaria Prodan a considerat că Laurențiu este un dar venit de la tatăl ei.

Ultimele știri