Căutare Live

Anamaria Prodan șterge definitiv tatuajul cu Laurențiu Reghecampf. Impresara își acoperă spatele cu un desen care a pus pe gânduri

Anamaria Prodan a împărtășit cu fanii de pe rețele de socializare ce are în plan să facă în privința tatuajului de pe spatele său cu fostul său soț. Impresara are pe piele desene permanente cu familia sa, iar chipul lui Laurențiu Reghecampf stă la loc de cinste.

Anamaria Prodan șterge definitiv tatuajul cu Laurențiu Reghecampf. Impresara își acoperă spatele cu un desen care a pus pe gânduri

Instagram/Anamaria Prodan

Toată lumea cunoaște deja faptul că Anamaria Prodan obișnuia să idolatrizeze chipul lui Laurențiu Reghecampf, în casele sale regăsindu-se gravate inițialele numelui antrenorului, tablouri cu el, iar multe dintre rochiile purtate de impresara aveau pictate chipul soțului său.

Amintim și de așternuturile pe care încă le ține pe pat impresara, cu numele său, dar și a fostului său soț. Nu doar obiectele îl ”oglindeau” pe Laurențiu Reghecampf, dar și pielea Anamariei Prodan devenea în timp o reflexie a antrenorului, pielea soției fiind tatuată cu numele, dar și chipul lui și al familiei pe care o formau.

Anamaria Prodan este pe punctul de a-și acoperit tatuajul cu fața lui Reghecampf. Îl acoperă cu un vultur imens

Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare o imagine cu spatele său și tatuajul care îi va acoperi omoplații. Chipul lui Laurențiu Reghecampf încă va exista pe pielea sa, dar pe dedesubtul unui tatuaj imens și enigmatic.

Deși a spus că nu va renunța la tatuaje, iar Laurențiu Reghecampf, care este și el tatuat cu fosta sa soție, i-a împărțit gândurile, dar impresara s-a răzgândit între timp. Mai jos este simularea unui tatuaj pe care Anamaria Prodan vrea să și-l facă pentru a acoperit chipul fostului său soț.

Citește și: Cum arată Sarah, fiica Anamariei Prodan, într-un costum de baie roz. Cât de bine seamănă tânăra cu o păpușă Barbie

Anamaria Prodan se află încă în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, care a ales să înceapă o poveste de iubire alături de tânăra Corina Caciuc, cea care i-a dăruit și un băiețel.

Aceasta și-a făcut și alte tatuaje cu o semnificație profundă. „Câteodată trebuie cazi ca să înveți să zbori”, „Fă totul cu dragoste” sunt două dintre tatuajele făcute de impresară. Totuși, cel de-al treilea a fost cel care a stârnit confuzie și numeroase semne de întrebare, căci este vorba despre inițialele L.R. Ar putea să fie vorba fie despre numele fostului său, fie despre numele lui Bebeto, pe care îl cheamă tot Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a anunțat în exclusivitate pentru a1.ro că va începe un turneu motivațional în toată țara începând cu luna august a acestui an. Impresara a oferit și prima declarație despre turul său în România, unde va aduna oameni cărora le va dezvălui secrete puternice ale ascensiunii în carieră și ce stă în spatele construirii unei imagini imbatabile.

Impresara s-a remarcat de-a lungul timpului atât la nivel național, cât și internațional, datorită succesului fulminant pe care îl are în viața profesională. Presa internațională alătură numele său diverselor premii și câștiguri în lumea afacerilor, fiind numită deseori una dintre cele mai puternice și de succes femei în business, care a reușit să-și croiască un drum solid și o imagine impecabilă într-o lume a bărbaților.

La vârsta de 49 de ani, Anamaria Prodan are o carieră de succes și este agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea și FC Snagov, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la Concordia Chiajna. Reușitele sale sunt nenumărate și notabile și se adaugă aprope zilnic câte un câștig.

Ana Crudu, sora Danielei Crudu, s-a cununat religios în Italia. Ce rochie a purtat blonda la nuntă și cum arată soțul ei... Ce decizie a luat Andreea Bălan pentru viitorul fiicelor ei, în calitate de mamă singură...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x