Anda Adam, imaginea cu fiica ei care a generat discuții aprinse și critici. Cum s-au fotografiat cele două

Anda Adam a publicat pe rețelele sociale o imagine cu fiica ei, însă ipostaza în care s-au fotografiat cele două a întors privirile internauților și a generat o mulțime de reacții.

Anda Adam este o mămică extrem de fericită și mândră. Vedeta se laudă ori de câte ori are ocazia pe rețelele sociale cu fiica ei, Evelin.

Instagram

Anda Adam este o mămică extrem de fericită și mândră. Vedeta se laudă ori de câte ori are ocazia pe rețelele sociale cu fiica ei, Evelin.

Artista este foarte activă pe contul de Instagram și pubilcă des imagini alături de fiica ei, însă una dintre acestea nu a putut să treacă neobservată de prietenii din mediul online, care nu s-au putut abține să nu comenteze.

Cum s-au fotografiat Anda Adam și fiica ei, Evelin

De curând, cântăreața a publicat în mediul online o imagine cu fetița ei de la piscină, însă modul în care s-au lăsat fotografiate a generat discuții aprinse și reacții. Micuța Evelin a fost surprinsă în timp ce îi oferea un pupic mamei sale.

Citește și: Ipostazele incendiare cu Anda Adam, după ce s-a despărțit de fostul soț. Cum a fost surprinsă la piscină

Un lucru este evident, cele două sunt de-a dreptul adorabile, iar frumusețea lor a acaparat toată atenția. Pe lângă mesajele mai puțin plăcute, fanii au ținut neapărat să îi mărturisească artiste că are o fiică minunată, iar relația lor mama-fiică este de-a dreptul perfectă.

Postarea a strâns rapid mai bine de 4 mii de like-uri și mai multe comentarii, semn că Anda Adam este apreciată de foarte multe persoane. Majoritatea fanilor săi și-au dorit să îi ofere cuvinte frumoase, în timp ce alte persoane și-au exprimat nemulțumirea față de ipostaza în care s-a fotografiat alături de fiica ei.

"Veșnica întrebare... ca părinte e ok să pupi copilul pe gură?", i-a scris cineva, însă artista nu a băgat în seamă răutățile oamenilor.

Citește și: Anda Adam, cea mai sexy ipostază de pe internet. Cum s-a pozat artista la piscină, în văzul tuturor

"Cele mai dulci momente! Superbe amândouă! Bucură-te cât poți de aceste momente, trec atât de repede și ai vrea să mai poți da timpul înapoi! 😍❤️" sau "Să-ți trăiască Evelin! Sunteți minunate! Vă doresc toată fericirea din lume!❤️❤️😘😘🤗🤗", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care i-au transmis complimente și laude pentru modul în care și-a crescut micuța.

Anda Adam și Sorin Niculescu s-au despărțit

Anda Adam și Sorin Niculescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de 6 ani, însă cei doi se pare că au decis să o ia pe drumuri separate, după ce artista a fost surprinsă în urmă cu câteva săptămâni în brațele altui bărbat.

Cântăreața și soțul ei au fost foarte discreți în ceea c eprivește viața lor personală, însă Sorin Niculescu a fost cel care a confirmat separarea de Anda Adam.

"Orice om este liber să facă ce vrea cu viața lui, eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!", a spus el la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

"Anda este liberă să facă ce crede că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice este mama lui Eveline", a mai adăugat Sorin Niculescu.

Ultimele știri