Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Atenție! Anda Adam a scos "artileria grea" din garderobă! Fotografiile vedetei dau palpitații celor slabi de inimă! |FOTO

Anda Adam a scos "artileria grea din garderobă" Focoasa blondină a publicat recent o fotografie interzisă cardiacilor. Artista și-a scos din garderobă piesa de rezistență, iar imaginea postată va da palpitații celor slabi de inimă.

Atenție! Anda Adam a scos "artileria grea" din garderobă! Fotografia vedetei dă palpitații celor slabi de inimă! |FOTO

cancan.ro

Anda Adam și-a scos la purtat piesa de rezistență din garderoba proprie.

Focoasa blondină a pozat într-o ipostază care dă palpitații celor slabi de inimă și îi pune pe jar pe cei mai dornici admiratori ai vedetei.

Anda Adam a dat marea lovitură, în plină pandemie! Cum s-a umplut de bani cântăreața

Anda Adam este mereu prezentă pe rețelele de socializare unde postează frecvent fotografii incendiare, în diverse ipostaze și ținute, spre bucuria fanilor care o urmăresc.

Atenție! Anda Adam a scos "artileria grea" din garderobă! Fotografiile vedetei dau palpitații celor slabi de inimă! |FOTO

Artista este sexy și provocatoare și nu se dezice de la acest statut al său. Ori de câte ori are ocazia se bucura de aprecierile pe care urmăritorii ei le fac și îi încânta vizual cu câte o fotografie de "infarct".

Anda Adam, mai provocatoare ca niciodată! Cum a pozat vedeta cu corp de zeiță! Toți bărbații suspină când o privesc!! |FOTO

De acestă dată, Anda a postat o fotografie nouă, dar în stilul ei caracteristic, extrem de provocatoare, în care sexy-vedeta își pune admiratorii pe jar si trezește fantezii în mintea celor cu imaginație bogată.

Imaginea vorbește de la sine si nici nu a avut nevoie de prea mult mesaj scris. Cert este că impactul asupra bărbaților a fost unul devastator.

Surpriză de proporții! Bontea și Ristei s-au apucat de "copt"! Cei doi foști concurenți de la "Asia Express", pun la cale o misiune! "Ne-am apucat de “copt” ceva și nu e de mâncare"

În doar câteva ore, celebra blondină a adunat mii de reacții, unele de admirație, altele de invidie, cert este ca nu puțini dintre urmăritorii de sex masculin și-au exprimat dorința de a o vedea chiar goală.

E frumoasă, e de vis și are titlul de Miss! Celebrul Flick și-a prezentat iubita întregii lumi! Cum arată femeia din viața Domnului Rimă! |VIDEO

Daca le va îndeplini această dorință, râmâne de văzut, până atunci însă, vedeta le ofera imagini de infacrt cu ea în lenjerie intimă și extrem de provocatoare, cu sânii la înaintare si privirea seducătoare.

Nu este prima dată când Anda a pozat în lenjerie intimă, iar reacțiile au fost, de fiecare data extrem de pozitive din partea fanilor.Atenție! Anda Adam a scos "artileria grea" din garderobă! Fotografiile vedetei dau palpitații celor slabi de inimă! |FOTO

Recomandari