Andreea Antonescu, lipsită de inhibiții. Cum arată artista într-un costum de baie miniuscul, la 38 de ani

Andreea Antonescu are 38 și se mândrește cu forme de invidiat. Recent, artista a publicat o imagine în care apare în costum de baie.

Andreea Antonescu a publicat o fotografie realizată într-o ipostază incendiară

Antena 1

Andreea Antonescu s-a lăsat fotografiată lângă o piscină, întinsă pe spate, purtând un costum de baie din două piese, iar imaginea publicată pe rețelele sociale a stârnit admirația a peste 4 mii de fani. „Acel moment când îți dorești să oprești timpul în loc”, a scris Andreea Antonescu, în dreptul fotografiei pe care a realizat-o în timpul momentelor sale de relaxare.

Andreea Antonescu este într-o formă de invidiat la cei 38 de ani ai săi, iar acest aspect a putut fi lesne observat de fani:

„Faci furori”, „Superbă”, „Minunată”, sunt câteva dintre comentariile pe care fanii le-au scris în dreptul fotografiei pe care Andreea Antonescu a publicat-o pe contul ei de Instagram.

Cum arată și cu cine seamănă fetița Andreei Antonescu

Andreea Antonescu este o mămică extrem de fericită și publică des pe contul ei de Instagram imagini alături de cea mai importantă persoană din viața ei. Ea și micuța Sienna au o relație foarte puternică și petrec foarte mult timp împreună, lucru evident din postările ei de pe rețelele sociale.

Citește și: Cât de bogată este Andreea Antonescu. Ce deține în America, jumătatea componentă a trupei Andre

Artista se laudă cu o fiică extrem de frumoasă, care a moștenit cele mai frumoase trăsături de la ea. Sienna semănă foarte mult cu mama ei, iar la cei 10 ani ai ei, micuța face furori cu frumusețea sa răpitoare și este o adevărată domnișoară.

În ultima perioadă, puștoaica a crescut foarte mult și și-a definit stilul vestimentar, iar acum împrumută foarte multe haine de la mama ei.

"Din clipa în care am aflat că voi avea o fetiță am fost conștientă că toate hainele, încălțările și cosmeticele nu vor mai fi doar ale mele. Asta s-a și întâmplat! De ceva timp, începuseră să-mi dispară din dressing diverse piese vestimentare și nu înțelegeam ce se întâmplă, că de dormit prin alte case n-am dormit. Și-am prins hoțul... Sienna și le însușise, pentru că îi plăcuseră foarte tare și îi veneau bine. După cum puteți observa în poză, diferența dintre noi două nu mai e una foarte mare", a scris Andreea Antonescu la o imagine cu fiica ei.

De fiecare dată când publică imagini cu fiica ei, reacțiile fanilor nu se las prea mult așteptate. Aceștia țin neapărat să îi transmită artistei că are o fată extrem de frumoasă și că îi calcă pe urme.

"❤️ Fetele mele! ❤️ Sunteți foarte frumoase" sau "Ce poză frumoasă!", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să le transmită cuvinte frumoase și complimente.

Citește și: Andreea Antonescu și-a schimbat complet look-ul, dar decolteul său a furat privirile tuturor. Cum s-a afișat la tv cântăreața

Andreea Antonescu și Traian Spak au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-a născut o minunăție de fată, Sienna. Cei doi s-au căsătorit în 2011, însă au decis să o ia pe drumuri separate la sfârșitul anului 2019, dar nu au semnat nici acum actele de divorț. Artista a rămas însărcinată în 2010, iar la sfârșitul lunii mai 2011 a născut o fetiță sănătoasă.

Sienna a locuit o perioadă alături de bunica ei, la Galați, însă micuța s-a mutat la București, unde stă și petrece foarte mult timp cu mama ei.

Ultimele știri