Antena Căutare

Andreea Antonescu și-a schimbat complet look-ul, dar decolteul său a furat privirile tuturor. Cum s-a afișat la tv cântăreața

Andreea Antonescu se numără printre cele mai apreciate artiste ale României, din anii 2000, când rupea topurile cu trupa ANDRE. Aparițiile sale pe micile ecrane au fost mereu un deliciu pentru admiratori, dar acum a încins imaginația! Andreea Antonescu și-a schimbat look-ul și a îmbrăcat o rochie cu un decupaj amplu.

Andreea Antonescu și-a schimbat complet look-ul, dar decolteul său a furat privirile tuturor. Cum s-a afișat la tv cântăreața Galerie
Andreea Antonescu și-a schimbat complet look-ul, dar decolteul său a furat privirile tuturor. Cum s-a afișat la tv cântăreața | Instagram/Andreea Antonescu

Andreea Antonescu are un trup de invidiat la vârsta de 38 de ani și o carieră din care culege roadele pe zi ce trece. Este cunoscută de când era doar un copil, iar norocoșii au putut vedea evoluția artistei până la maturitate.

Invitată în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, Andreea Antonescu a suprins cu schimbarea sa de look. Artista s-a aranjat diferit față de cum i-a obișnuit pe admiratori!

S-a făcut brunetă, și-a prins părul într-o coadă de cal și și-a făcut breton. În zona machiajului a mizat pe un aspect natural și un contur mai strident în jurul ochilor. Deși schimbarea este una extrem de evidentă și suprinzătoare, privirile au căzut pe decolteul Andreei, lăsat generos la vedere de o rochie cu un decupaj amplu pe umăr.

Andreea Bălan s-a reunit cu Andreea Antonescu într-un nou videoclip marca ANDRE, trupa care a rupt topurile muzicale în anii 2000. Cele două au recreat nostalgia vremurilor de altădată într-o piesă intitulată chiar "Nostalgii", menită să aducă în prezent amintirile vremurilor de mult trecute, când cele două erau doar niște tinere de liceu pline de vise și îndrăgostite de viață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trupa ANDRE: de la destrămare la reunire

Trupa ANDRE s-a înființat în 1998, iar primul album a fost lansat în 1999 și s-a numit “La întâlnire”. Frumoasele cântărețe au câștigat atunci trofeul festivalului de la Mamaia cu piesa „Liberă la mare”. Succesul lor a fost unul răsunător, câștigând simpatia a milioane fani.

Citește și: Andreea Bălan și Andreea Antonescu au recreat dansul de la Noapte de vis. Cum arată celebra coregrafie Andre în 2021

Formația a primit în 2002 patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.200.000 de exemplare ale albumelor vândute, fiind formația românească cu cele mai mari vânzări la acea vreme. Formația se reunește pe 2 iulie 2019, după decesul tatălui Andreei Antonescu, ultima sa dorință fiind aceasta.

Cele două au avut o influență foarte mare asupra tinerelor, lansând moda platformelor, denumite generic "șenile", a codițelor, a fustelor mini și a sânilor evidențiați cu sutiene push-up.

După destrămarea trupei Andre, cele două membre au îmbrățișat cariere solo, fiecare se concentra pe proiectele sale, iar relația dintre ele a luat o pauză.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Cum se înțeleg de fapt cele două

Andreea Antonescu a plecat peste hotare pentru a-și trăi visul american, iar o perioadă bună, cele două artiste nu și-au mai vorbit. Recent, cele două au reluat proiectul Andre și sunt mai fericit ca niciodată.

În trecut, într-un material video postat pe Youtube, Andreea Bălan a dezvăluit că tatăl Andreei Antonescu a fost cel care îi spunea constant că nu are voce și că nu știe să danseze, iar acest lucru a complexat-o pe moment, dar a transformat-o în cea mai bună dansatoare din showbiz.

Prognoza meteo 29 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Pe 1 februarie, echipa Neatza aniversează „12 ani bis” de dimineţi speciale la Antena 1 cu un show special...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x