Antena Căutare

Andreea Antonescu, mesaj pentru femei la o lună după ce a născut: “Toate trecem…din cauza hormonilor”. Ce i s-a întâmplat

Andreea Antonescu a adus pe lume cea de-a doua sa fetiță în urmă cu o lună. De curând, aceasta a ținut să vorbească femeilor despre schimbările prin care a trecut în timpul sarcinii și să le încurajeze să se accepte în ciuda evenimentelor prin care trec după ce au născut.

Andreea Antonescu, mesaj pentru femei la o lună după ce a născut: “Toate trecem…din cauza hormonilor”.

America Express/Antena 1

Andreea Antonescu a devenit de curând mama unei fetițe și a transmis un mesaj de încurajare pentru alte femei care trec prin aceleași emoții și sentimente după naștere.

Ce spune Andreea Antonescu despre perioada prin care trece după ce născut. Aceasta a transmis un mesaj puternic femeilor

Într-o postare pe rețelele sociale, ea a scris despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în primele săptămâni după naștere, precizând că acestea sunt cauzate de schimbările hormonale care afectează modul în care vedea lucrurile.

"Toate trecem prin perioade mai grele după naștere, din cauza hormonilor care ne fac să vedem lucrurile în diverse moduri", a spus ea. "Grija față de bebe, schimbările radicale din viețile noastre, chiar dacă poate mai avem experiența unui alt copilaș, sunt cele care își pun amprenta asupra noastra și ne transformă."

Antonescu a subliniat importanța de a nu se pierde pe sine în această perioadă dificilă și de a rămâne rațională cât mai mult posibil. "E doar vorba de timp, pentru că la un moment dat ne vom ridica și ne vom reveni total", a spus ea. "Până atunci trebuie să ne focusăm pe bebeluși, să avem deci grijă de sufletul nostru și de psihic, să ne creăm o stare de bine ajutate de cei dispuși să ne-o ofere și să ne înțeleagă. Restul, cum spuneam, sunt detalii".

Citește și: America Express, 15 ianuarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au început să plângă când au ajuns la șaman. Ce a urmat

Mesajul Andreei Antonescu este unul de susținere pentru alte femei care se confruntă cu aceleași provocări după naștere și care pot simți că sunt singure în această perioadă dificilă. Ea le încurajează să se concentreze pe grija pentru bebeluși, pe grija pentru sufletul și psihicul lor și pe ajutorul oferit de cei din jur.

Fiica Andrei Antonescu, Sienna, stă în America la bunica ei, nu la tată

Andreea Antonescu, cunoscută artistă româncă, a anunțat recent că fiica ei, Sienna, a decis să se mute în Statele Unite ale Americii. Potrivit declarațiilor ei, adolescenta a ales să locuiască în Los Angeles cu bunica sa, în timp ce tatăl ei, Traian Spak, trăiește în Nevada. Motivul pentru această decizie a fost dorința lui Sienna de a studia în America și Andreea a dorit să o însoțească pe fiica sa în această aventură. Ea a menționat că relația dintre tatăl și fiica ei este bună și că acesta o vizitează des. În prezent, nu se știe cât timp va rămâne Sienna în America, dar se știe că va studia acolo pentru un an.

Andreea Antonescu a mai spus că a avut o discuție deschisă cu fiica sa înainte de a lua această decizie majoră și că a înțeles dorința ei de a-și îmbunătăți educația și de a-și descoperi noi oportunități. Ea a subliniat că a susținut această alegere și că se bucură că poate fi alături de fiica ei în această călătorie.

Deși s-a despărțit de tatăl fiicei sale în urmă cu trei ani, Andreea Antonescu a spus că amândoi au o relație bună și că au lucrat împreună pentru a găsi o soluție care să fie în beneficiul fiicei lor, adolescenta stând la bunica ei. Ea a menționat că a fost important pentru ea ca Sienna să aibă un suport stabil înainte de a lua această decizie și că este recunoscătoare că bunica sa a acceptat să vină în America.

Citește și: Cel mai greu moment trăit de Andreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express: „Am vrut să ne întoarcem”

Reacția fabuloasă a lui Pique, după melodia usturătoare pe care i-a dedicat-o Shakira. Gestul care pare să o “detroneze”... Loredana Chivu s-a logodit. Cât a costat inelul primit de la iubit la petrecerea cu ocazia zilei sale de naștere...
Ana Bodea, despre succes și determinare: „Ca actor trăiești mai multe vieți într-una singură”
Ana Bodea este protagonista serialului Lia – Soția soțului meu, difuzat de Antena 1 și...
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la ce spun. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023 atrage atenția asupra comportamentului Gemenilor. Aceștia...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 6 februarie – 12 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x