Antena Căutare

America Express, 15 ianuarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au început să plângă când au ajuns la șaman. Ce a urmat

În prima ediție America Express de pe 15 ianuarie 2023, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au început să plângă când au ajuns în fața șamanului. De asemenea, Puya a făcut o confesiune dureroasă cu lacrimi în ochi despre drama prin care a trecut.

Cu ingredientele culese în timpul uneia dintre misiuni, concurenții au primit de la șaman o binecuvântare, la America Express

Antena 1

Prima zi în aventura din Mexic a fost plină de peripeții pentru cele 9 perechi de vedete. Concurenții au avut misiunea de a strânge mai multe obiecte pentru un „ritual”, dar și de a-și recăpăta rucsacurile dintr-un cimitir mexican.

Tensiunile, adrenalina și presiunea și-au spus cuvântul încă de la primele probe. Echipele au întâmpinat situații neașteptate la autostop, dar și în timp ce își desfășurau primele misiuni de pe Drumul Aurului.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, în lacrimi la America Express

La scurt timp de la găsirea ghiozdanelor, concurenții au fost trimiși la un șaman pentru a-i oferi obiectele strânse de-a lungul unei probe. De asemenea, aceștia au mai fost puși să își scrie trei mari temeri.

Citește și: Cel mai greu moment trăit de Andreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express: „Am vrut să ne întoarcem”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au emoționat atât de tare când au ajuns în fața șamanului încât au izbucnit în lacrimi. Mai mult decât atât, cele două au avut parte de un moment copleșitor, aducându-și aminte de prietenia lor: „Am fost întotdeauna una lângă cealaltă”.

Puya, confesiune dureroasă cu lacrimi în ochi la America Express. Drama prin care a trecut el și familia lui

În prima ediție din America Express de pe 15 ianuarie 2023, Puya a făcut dezvăluiri dureroase despre familia lui în timp ce își exprima cele mai mari temeri în fața șamanului. Se pare că artistul a avut un frate pe care l-a pierdut în urmă cu ceva timp.

Citește și: Puya și Melinda, despre aventura America Express: „E mult mai greu decât ne așteptam!”

„Să mi aduc aminte mereu să ajung acasă... Să nu pățească nimic cei mici, la asta mă gândesc mereu. Noi am avut și un frate care a murit, iar asta mi s-a părut foarte dur pentru mama și tata să treacă prin așa ceva. (...) Noi am avut în familie un frate care a murit, mi-a fost foarte greu, aproape imposibil să trec peste asta”, a mărturisit Puya cu lacrimi în ochi.

Bie și mama ei, lovitură dureroasă la America Express de pe 15 ianuarie 2023. Ce au pățit

Bie și mama ei au avut parte de o lovitură dureroasă în prima ediție din America Express de pe 15 ianuarie 2023. Se pare că cele două au uitat să ia cutia cu obiectele pe care trebuia să le ofere șamanului.

Concurentele au fost nevoite să se întoarcă înapoi la cimitir pentru a continua cursa de pe Drumul Aurului.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 15 ianuarie 2023. Ce a recunoscut Cătălin Scărlătescu despre Doina Teodoru, iubita lui. Concurentul a s... America Express, 15 ianuarie 2023. Ce echipă a câștigat prima amuletă. Camerele au surprins imaginile neașteptate...
Ana Bodea, despre succes și determinare: „Ca actor trăiești mai multe vieți într-una singură”
Ana Bodea este protagonista serialului Lia – Soția soțului meu, difuzat de Antena 1 și...
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la ce spun. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023 atrage atenția asupra comportamentului Gemenilor. Aceștia...
Ultimele știri
x