Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Andreea Bălan a plecat în vacanță! Cine a însoțit-o pe artistă? "Îi sunt extrem de recunoscătoare”

Andreea Bălan a plecat în vacanță. Artista nu a plecat singură, ci însoțită. Ce mesaj emoționant a transmis și alături de cine își petrece aceste zile însorite?

Andreea Bălan

Instagram

Andreea Bălan are parte de o perioadă frumoasă, după ce în urmă cu câteva luni anunța că urmează să pună punct unui capitol din viața sa.

În ultimul an, Andreea Bălan a pus punct mariajului cu George Burcea, cu care are două fetițe.

În tot acest timp, cea care îi este cel mai aproape vedetei este chiar mama sa care s-a mutat cu ea în vila de lux. În urmă cu doar câteva zile au mers împreună în vacanță, iar acum vedeta îi mărturisește femeii cât de mult îi este recunoscătoare.

Viața Andreei Bălan s-a schimbat radical în ultima perioadă. Vedea a trecut de la agonie la extaz, iar acum se pare că trăiește din nou o perioadă frumoasă, după ce în ultimele luni a avut de traversat momente dificile după ce s-a separat de fostul ei soț.

Cântăreața, se pare că este într-o nouă relație, îar în urmă cu câteva zile artista a plecat în vacanță alături de fiicele sale, dar și de mama ei, care îi este tot timpul alături și o ajută în creșterea celor mici.

citește și: Andreea Bălan şi iubitul ei nu se mai feresc! Ce a apărut pe conturile lor de socializare! | Video

Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru mama sa

Femeia s-a mutat cu artista în locuința de lux în care locuiește cu Ella și Clara, iar acum aceasta este și mai aproape încât să o ajute pe Andreea Bălan în educația celor mici.

Artista a publicat pe pagina sa de socializare o imagine alături de famila sa din prezent, unde a ținut să-i transmită un mesaj emoționant celei care i-a dat viață și căreia îi este recunoascătoare.

citește și: A dansat cu foc la împlinirea celor 40 de ani! Dani Oțil, așa cum nu l-ai mai văzut! Imagini de senzație de la aniversarea matinalului! | Video

”Îi sunt extrem de recunoscatoare mamei mele care întodeauna a fost lânga mine la bine și mai ales la rau, m-a iubit și mă iubește necondiționat și întodeauna m-a susținut indiferent dacă deciziile mele au fost bune sau greșite.
Acum ea mă ajută și își dedică viața Ellei și Clăriței și întodeauna mama mea va fi pentru mine un exemplu de bunătate și răbdare!
Mulțumesc MAMI!
❤️”, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Instagram.

Recomandari