Andreea Bălan, anunț neașteptat despre avere! Ce se întâmplă după divorțul de George Burcea: „Efectiv nu am ce să iau”

După ce a ieșit la iveală faptul că soțul său este consumator de droguri și și-a schimbat complet atitudinea față de familie, Andreea Bălan a anunțat că se desparte de George Burcea. Un detaliu recent i-a lăsat mască pe fani.

Andreea Bălan și George Burcea

După ce a ieșit la iveală faptul că soțul său este consumator de droguri și și-a schimbat complet atitudinea față de familie, Andreea Bălan a anunțat că se desparte de George Burcea. Un detaliu recent i-a lăsat mască pe fani.

ANDREEA BĂLAN DIVORȚEAZĂ DE GEORGE BURCEA

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea este tot mai aproape de-a se concretiza, căci frumoasă blondină a declarat recent faptul că, indiferent cât de des va veni George Burcea în vizită la fete, nu există o șansă de împăcare între cei doi.

citește și: Decizie șoc, luată de Andreea Bălan! Ce îl așteaptă pe George Burcea: „Va fi obligat, nu va avea încotro”

Artista pare mai convinsă ca niciodată de faptul că nu există cale de întoarcere și că povestea de iubire dintre ea și George Burcea a ajuns la final!

Imediat după ce instanțele de judecată și-au reluat activitatea, vedeta a mers să depună dosarul pentru divorț, semn că Andreea Bălan dorește ca această poveste să se încheie cât mai curând.

citește și: Ce a apărut pe contul de Instagram al Andreei Bălan! Mesajul misterios i-a pus fanii pe jar: „E despre mine”

Cu o discreție ieșită din comun, deloc specifică multor vedete din România, Andreea Bălan a ținut totul în secret, menținând totul sub semnul discreției absolute.

„Chiar dacă este greu încerc să dau copiilor speranță, să le arăt că o să fie bine (…) Urmează să se comunice un termen, cel mai probabil la vară, avocații își fac treaba”, a dezvăluit frumoasa artistă. Ce se întâmplă cu bunurile celor doi? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena Stars.

Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri