Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Andreea Bălan, condiție dură pentru George Burcea și iubitele sale! Ce regulă a impus: „Cel puțin trei-patru ani”

Andreea Bălan a reușit să își uimească fanii cu o declarație la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Frumoasa vedetă a luat o decizie șoc în privința lui George Burcea și a copiilor săi.

Andreea Bălan, noi condiții pentru George Burcea

Într-un interviu acordat recent unei publicații, Andreea Bălan a dezvăluit faptul că Goerge Burcea este și va fi în continuare extrem de prezent în viața fetițelor sale.

ANDREEA BĂLAN, DEZVĂLUIRE DESPRE GEORGE BURCEA

Totuși, una dintre condițiile impuse de cântăreață fostului soț este efectuarea testelor antidrog la o anumită perioadă.

citește și: Andreea Bălan, decizie neașteptată după despărțire! Ce este obligat să facă George Burcea: „Trebuie să vină, cum să nu”

În cadrul respectivului interviu, Andreea Bălan a dezvăluit faptul nu vrea ca fetele ei să cunoască iubitele lui George Burcea și nici ea nu dorește acest lucru, cel puțin pentru trei sau patru ani.

„Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu”.

citește și: Andreea Bălan, dans periculos de sexy! Ce spectacol fierbinte a oferit frumoasa artistă fanilor | VIDEO

Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”, a spus Andreea Bălan. Cât despre o nouă relație, Andreea Bălan a mărturisit că încă are niște răni de vindecat și că nu se poate gândi, momentan, la o nouă poveste de iubire. În continuare, prioritatea ei rămân fetițele.

Andreea Bălan, condiție dură pentru George Burcea și iubitele sale! Ce regulă a impus: „Cel puțin trei-patru ani”

Andreea Bălan, noi condiții pentru George Burcea

„Trebuie să vină în weekend. Trebuie, cum să nu vină! A venit și întotdeauna o să vină. Nu e suficient doar în weekenduri, dar trebuie să vină. M-am săturat să tot vorbesc despre asta, din februarie de când ne-am despărțit. Suntem separați de patru luni și urmează să semnăm actele de divorț.

citește și: Andreea Bălan, anunț neașteptat despre avere! Ce se întâmplă după divorțul de George Burcea: „Efectiv nu am ce să iau”

Nu există șanse de împăcare, nu ne vom împăca. Ne vom vedea de viețile noastre. E normal să vină în vizită să le vadă pe fete, nu înseamnă că ne împăcăm”, a dezvăluit Andreea Bălan.

ANDREEA BĂLAN, CONDIȚII DRASTICE PENTRU GEORGE BURCEA

Fanii au fost surprinși de această decizie, mai ales că, deși este extrem de fermă cu ideea că nu se vor împăca niciodată, cântăreața are grijă ca fetele sale să petreacă din plin timp cu tatăl lor, fără să își dorească să rupă legătura cu cel care a făcut-o să sufere, lucru ce arată că este o fire puternică și o mamă ce pune mereu binele copiilor săi mai presus de orice.

Artista Andreea Bălan nu s-a oprit aici și a făcut și alte dezvăluiri importante despre viața sa privată:

„Mi se rupe sufletul în două. Știu că ele nu vor avea o familie normală. Eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale (...) Sunt convinsă că voi găsi iubirea și liniștea și pe alt plan”, a mai declarat Andreea Bălan, la emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars.

Sursa: viva.ro

Recomandari